1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

16. kolo , 28. dubna 2012, FK Blansko - FC Moravský Krumlov

FK Blansko

5:0

FC Moravský Krumlov


Poločas: 3:0
Branky: Vintr 3, Maňoušek, Keprt

Do utkání jsme vstupovali s úzkým kádrem a s obavami ze soupeře, kterému se se v jarních utkáních daří. Nám se podařilo vstřelit dvě rychlé branky zásluhou Maňouška a Vintra. Když Vintr přidal svým klasickým způsobem třetí branku, bylo o výsledku utkání rozhodnuto.

Podotýkám, že Zemach a brankář Matuška byli ještě po pátečních horečkách indisponováni a museli jsme použít dva mladší žáčky - spolehlivého Feika a Šmerdu, pro kterého to byl první mistrovský start za starší žáky.

Ve druhém poločase dovršil Libor Vintr hattrick. Na konečných 5:0 upravil skóre po kuriózní brance Keprt a završil tak utkáníí, které bylo plné pohledných akcí a zakončení.

Brankář Matuška chytal přesvědčivě a to mělo vlil na dobrou hru obrany. Záložní formace předvedl divákům skvělé představení. Spokojen byl i celá realizační tým a klukům patří za jejich výkon poděkování.