1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

17. kolo , 5. května 2012, AFK Tišnov - FK Blansko

AFK Tišnov

0:3

FK Blansko


Poločas: 0:1
Branky: Keprt 3

Do utkání jsme vstoupili se zápalem. Již od úvodu jsme si vytvovřili územní převahu, z níž praměnilo několik vyložených šancí, kterým zabraňoval dobře chytající brankář domácích a také konstrukce branky. Bylo to čekání na první branku, která padla až po úniku Vintra, kterého vysunul Študent.

Druhý poločas vyzněl rovněž pro nás, když další dvě branky vstřelil Keprt, který v obou situacích zachoval chaldnou hlavu. Hru dirigovali středoví záložníci Vintr a Loula, kteří rozdali několik skvělých balonů, a tak se bylo na co dívat.

V obraně jsme problémy neměli a pod vedením stopera Zemacha se zvedli i mladíčci Kala, Šamalík i Borek. Stále se potýkáme s řadou absencí, kdy v tomto byl na lavičce pouze jeden hráč. Navíc se zraněním dohrával Vintr a Sedlák. Také mladší žái se potýkají se stejným problémem.

Oporou je brankář Matuška, který očividně dodává mužstvu klid. Kluci tak dosáhli dalšího úspěchu a zůstali zatím jako jediný celek jara neporaženi! Gratulace!