1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

6. kolo , 15. září 2012, FK Blansko B - TJ Sokol Bohdalice

FK Blansko B

1:6

TJ Sokol Bohdalice

Poločas: 1:4
Branky: Sedláček - Kavečka 2, Pánek 2, Kolečkář, Usnul
Rozhodčí: R - Tomáš Králík, AR1 - Jakub Šmíd, AR2 - Ondřej Pernica

Sestavy

Suchý - Paděra, Klimeš, Kopecký, Juránek - Antal, Matuška, Nečas (C), Sedláček - Freiwald, Majer
Náhradníci: Blatný, Kunc, Rajtšlégr, Buchta
Trenér: Radek Sedláček

Štěpán - Forro, Adamec, Jašíček, Pánek, Usnul, Podaný, Prachař (C), Pacejka, Drbal, Kolečkář
Náhradníci: Mindek, Kavečka, Pospíšil
Trenér: Petr Kalousek

Stejně jako minulý týden se blanenský B tým musel vypořádat s řadou absencí, k zápasu nenastoupili z různých důvodu Andrej Rek, Martin Pokorný, Michal Beneš a Honza Cupal. Do Blanska přijel ne příliš oblíbený soupeř. Hráči, kteří absolvovali sezonu v I.B tř. před dvěma roky, si dnešního soupeře určitě velice dobře pamatovali. Ze dvou utkání naše mužstvo vytěžilo bod za domácí remízu 1:1, venkovní utkání skončilo v poměru 7:0 pro Bohdalice.

Běžela teprve 3. minuta utkání a hosté se ujali vedení 0:1. Po dlouhém autu Kolečkáře téměř z půlící čáry doletěl míč až k nohám nepokrytého útočníka, který bez přemýšlení napálil míč přesně do šibenice. Uběhly další tři minuty a skóre utkání bylo srovnáno. Po kombinační akci zakončoval střelou z 20-ti metrů Sedláček. Také jeho střela vymetla šibenici – 1:1.

A gólové hody nebraly konce. V 10. minutě vedly opět Bohdalice. Po nedůrazu v domácím vápně míč doputoval před velké vápno, kde stál neobsazený hráč, a stejně jako jeho předchůdci, nedal gólmanovi nejmenší šanci – 1:2. V 15. minutě kopali hosté rohový kop, přetažený centr neudržel ve svém náručí Suchý a dotírající útočník pouze zasunul míč za brankovou čáru – 1:3. Studená sprcha pro doposud vedoucí celek tabulky. I přesto se blanenští hráči snažili se zápasem něco udělat. Kombinační hrou se dostávali do slibných šancí, ale finální fáze byla nulová.

A tak, když se branky nedočkali naši hráči, udeřili znovu hosté z Bohdalic. Běžela 35. minuta a Suchý lovil míč ze své sítě počtvrté. Do mezery v naší obraně si naběhl jeden z útočících hráčů a střelou na bližší tyč navýšil vedení svého týmu – 1:4.

Korigovat výsledek mohli blanenští v poslední minutě první půle. Zezadu byl po svém průniku faulován kapitán Nečas a rozhodčí nařídil pokutový kop. Otázkou je jen to, proč nevybíravý zákrok neohodnotil žádnou kartou. K penaltě se postavil sám faulovaný Nečas, bohužel bohdalický gólman jeho střelu vystihl a podržel svoje mužstvo.

Do druhé půle jsme vstupovali s tím, že kombinačně bychom mohli na svého soupeře mít, museli bychom ale změnit celkově přístup k utkání. To se nestalo a my pokračovali ve špatném výkonu. Když už jsme si vypracovali střeleckou příležitost, tak jsme se ve většině šancí utopili v kličkách. Za zmínku stojí snad jen sólo agilního Nečase, jehož střelu s námahou hostující gólman vytěsnil na roh.

V 64. minutě nakoply Bohdalice dlouhý nákop až k našemu vápnu, bránící Juránek ale netrefil míč a naservíroval tak soupeři brankovou příležitost, se kterými dnes hosté naložili 100%. Střela podél Suchého znamenala pátou branku a skóre 1:5.

A aby toho nebylo málo, hosté přidali i šestou branku. Po pravé straně unikl záložník, a i když ne zrovna razantní střelou z hranice penalty, rozvlnil síť a stanovil konečný účet utkání na 1:6