1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

13. kolo , 4. listopadu 2012, FC Slovan Ivanovice na Hané - FK Blansko B

FC Slovan Ivanovice na Hané

2:2

FK Blansko B

Poločas: 0:2
Branky: 53. Neckař, 66. Olejníček z pen. - 5. Pernica, 18. Nečas
ČK: 32. Knap, 69. Pospíšil (oba Ivanovice)

Začátek se vyvedl lépe hostům, na dobře kopnutý roh od Matušky si naběhnul nikým nehlídaný Marek Pernica a razantní hlavičkou nedal ivanovickému gólmanovi nejmenší šanci - 0:1.

Územní i herní převaha Blanska nepolevovala. Na pravé straně dobře vykombinoval Antal s Nečasem, který přesnou kolmicí našel naběhnuvšího Paděry, na jeho střílený centr na vzdálenější tyč jen o centimetry nedosáhl Majer.

Běžela 18. minuta a skóre utkání se měnilo podruhé. Centr z levé strany od Juránka šikovně přepustil Majer na Jana Nečase, který ve skluzu zamířil přesně k pravé tyči soupeřovy svatyně - 0:2.

Domácí se do šancí dostali jen sporadicky, a to jen díky naší nesoustředěnosti v rozehrávce. Po jedné takové přihrával Rek na obsazeného Klimeše a soupeř toho okamžitě využil. Jen díky dobrému vyběhnutí Šmerdy skončil míč na tyči.

Běžela 35. minuta, rohový kop rozehrával Matuška na Juránka, který neotálel a pokusil se z voleje vypálit, ovšem tento pokus skončil na rohovém praporku.

Žádné další gólové příležitosti k vidění nebyly, za to několik až likvidačních zákroků od domácích. Ti byli oslabeni o jednoho hráče ke konci poločasu, kdy byl faulován Nečas. Zákrok zezadu, bez míče a navíc mířený na koleno nemohl být ohodnocený jinak než červenou kartou! Otřesený kapitán blanenských se jen těžce zvedal z trávníku, ale naštěstí se vše obešlo bez vážnějšího zranění.

V úvodní patnáctiminutovce druhé půle se podařilo hostům dvoubrankový náskok svým laxním přístupem prohospodařit.

V 53. minutě ztratili blanenští záložníci míč před půlící čárou, samostatně postupující domácí hráč prošel až k našemu pokutovému území, kde jen naleznul naběhnuvšího Neckáře, který bez problému korigoval účet utkání - 1:2.

U vyrovnávací branky postupoval domácí útočník po kolmici za naši obranu samostatně. Skluzem se mu snažil ve střele zabránit Rek, ale místo míče trefil útočníkovy nohy a následoval pokutový kop, který zkušený Olejníček s přehledem proměnil - 2:2.

V 70. minutě byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen druhý ivanovický hráč, a tak náš soupeř dohrával v devíti hráčích. Bohužel ani dvojnásobnou přesilovku nedokázalo blanenské „béčko“ využít k tomu, aby vstřelilo vítěznou branku. Nedostatečný pohyb, nepřesnosti v kombinaci a zbrklé řešení finální fáze znamenalo dělbu bodů. Dle vývoje utkání prohospodařené vítězství a dva body.

Svoje poslední utkání odehraje Blansko B v neděli 11. 11. 2012 na Mlýnské ulici. V rámci jarní předehrávky přivítá na svém hřišti od 10:30 mužstvo Kohoutovic.