1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

9. kolo , 17. listopadu 2012, FK Blansko - SK Cetkovice

FK Blansko

2:3

SK Cetkovice

Poločas: 1:2
Branky: Vybošťok, J. Souček

Před začátkem utkání nastal problém, nedostavil se totiž delegovaný rozhodčí. Našla se náhrada, hosté souhlasili a šlo se do boje.

V 7. min. se po velké hrubce obránce Kutila dostali hosté do pokutového území a Vala vstřelil úvodní branku - 0:1. Domácí se dokázali rychle vzpamatovat, po dobrých kombinačních akcí se střídající Vybošťok dostal k míči,obešel dva hráče a přízemní střelou k tyči vyrovnal v 9. min. na 1:1.

Po rozehrání a zbytečném faulu Kutila v pokutovém území, byl nařízen proti domácím pokutový kop. Míč si na značku postavil Letfus a zavěsil, 10. min. - 1:2.

Po této brance hostům narostla křídla. Dobře kombinovali a začali domácí přehrávat za velké podpory svých příznivců.

Druhý poločas začal náporem Blanska, který vyústil ve tři neproměněné šance. Následoval zákonitý trest. Ve 36. min. neudržitelný Letfus po sólo průniku zvyšil na 1:3.

Do 38. min. domácí bojovali a zásluhou stále bojujícího J. Součka snížili na 2:3.

Od tohoto okamžiku převzali iniciativu domácí. Po výtečných kombinacích se dostávali na dostřel soupeřovy branky. Jejich nepřesné zakončování však stále pokračovalo. A když už to vypadalo, že se přeci prosadí, tak obětavě zabojovali obránci a hostující brankářka.

Ze strany domácích nevyšlo utkání oporám týmu jako jsou Žáček, Kutil a Kopřiva. Témeř všichni spoléhali, že to půjde samo, ale ani podpora části domácího publika v závěru nepomohla.