1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

1. kolo , 22. srpna 2009, FC Dosta Bystrc-Kníničky - FK Blansko

FC Dosta Bystrc-Kníničky

0:5

FK Blansko

Poločas: 0:2
Branky: Vintr 3, Blažek, Loula

Sestavy

není

Hemzal - Blažek, Maňoušek (C), Kohút - Zemach - Závodný, Souček, Šíbl, Loula - Zmeko O. (58. Kala), Vintr Náhradníci: Kala, Sedlák, Zmeko D., Bandy Trenér: Michal Šenkeřík

Kvalitního soupeře jsme rozdrtili rozdílem třídy. Výsledek je vzhledem k tomu, že jsme byli v pozici hostujícího týmu krásný. Tým pracoval dle předpokladů na výbornou a kromě pár šancí soupeře jsme Bystrc převálčili. Kdyby někteří hráči proměnili tutové šance, nedokáži si představit konečné skóre.

Do branky se postavil po nemoci Martin Hemzal, který zlikvidoval vše co mohl. Čisté konto je pro něj jistě výborná vizitka. Obranná čtveřice si poradila až na některé momenty s útočnou produkcí Bystrce. Chtěl bych vyzdvihnout výkon kapitána Jirky Maňouška, který byl snad nejlepším hráčem utkání. Záložní řada si sáhla na dno sil, jelikož soupeř právě na tomto postu měl kvalitní hráče. Jsem rád, že kluci pochopili, že fotbal není skládání rostlinek do herbáře a trošku i bolí. Šíbl se Součkem jsou bojovní a s doplněním technicky vybavených krajáků Louly se Závodným to nemělo chybu.

Příchozí přestupující útočníci Zmeko O. a Vintr jsou velkým přínosem pro náš tým.Raketová střela - Ondra Zmeko má smůlu v proměňování šancí, ale to všechno přijde. Libor Vintr je od léta naším hráčem a vrací to oddílů. Obnovenou premiéru si navíc osladil hattrickem. Již v přípravě dokazoval, že bude pravděpodobně střeleckým nástupcem Jirky Kratochvíla.

Závěrečný hvizd paní rozhodčí znamenal šok pro hráče i trenéry Bystrce, který jim FK Blansko připravilo. Nevím, kdy naposled obdrželi takový nášup a doufám, že nám to některý z mančaftů nevrátí v nejbližších utkání. Touto cestou bych chtěl mým svěřencům poděkovat a těším se s nimi na další fotbalové zážitky!