1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

12. kolo , 10. června 2013, Tatran Kohoutovice - FK Blansko

Tatran Kohoutovice

1:4

FK Blansko

Poločas: 1:4
Branky: Prudil, Ševčík, Mlčoušek, Němec

V pondělí jsme odehráli odložené utkání na hřišti Tatranu Kohoutovice. Zápas byl z důvodu nepříznivého počasí odložen už podruhé a před odjezdem z Blanska nevypadala situace optimisticky ani tentokrát. Bouře se naštěstí této brněnské části vyhnula a tak udeřilo až na hřišti, protože kluci na soupeře vlétli ve velkém stylu. V prvním poločase jsme podali velmi kvalitní výkon a ani nerovný terén nám nezabránil v pohledné kombinační hře. Ve druhé půli již obraz hry nebyl tak jednoznačný, přesto jsme si však výsledek utkání se třetím týmem tabulky s přehledem uhlídali.

Hned v 1. min. vystřelil nebezpečně Mlčoušek, gólman vyrazil. V 4. min. jsme se již mohli radovat, když Prudil prošel od půlky hřiště až do střelecké pozice a po zemi k pravé tyči přesně zakončil - 0:1. V 5. min. střílel Ševčík nad bránu. V 6. min. měli dobrou příležitost domácí, když dostali po faulu výhodu přímého volného kopu z nebezpečné vzdálenosti. Dobře zahraná standardní situace skončila břevnem.

V 9. min. centroval Doležel, Ševčík mířil z první těsně vedle. V 10. zachytil Doležel rozehrávku soupeře, vysunul Ševčíka a ten zvýšil na 0:2. Ve stejné minutě se dostal k zakončení také Doležel. V 11. min. střílel Rek mimo. Ve 14. min. s chutí hrající Doležel znovu střílel po přihrávce Mlčouška. Z následné akce jsme již skórovali, když Mlčoušek po pěkné kombinaci se Ševčíkem nedal brankáři šanci - 0:3. Ve 20. min. zlikvidoval Šamšula šanci Kohoutovic. Ve 22. min. Mlčoušek dobře pokryl míč, našel Ševčíka, který kolmicí vysunul Němce a ten vstřelil další branku - 0:4. Ve 25. min. jsme viděli další střelecký pokus Němce. O tři minuty později jsme chybovali v defenzívě a umožnili soupeři snížit na 1:4.

Začátek druhé půle nepřinesl mnoho zajímavých situací, až ve 38. min. jsme po střele Ševčíka zahrávali rohový kop. Po něm zamířil Doležel hlavou těsně nad bránu. Ve 39. min. přestřelil Ševčík a ve 41. min. jsme nevyužili přímý volný kop z dobré vzdálenosti. Ve 44. min. se pokusil Ševčík trefit z dálky odkrytou bránu, bohužel minul. Poté přihrál Mlčoušek R. Ševčíkovi, který však trefil pouze brankáře.

Ve 47. min. zahrozili domácí z rohového kopu, hlavička však nebyla přesná. V 53. min. pronikl po pravé straně Mlčoušek, přihrál před bránu, kde zůstali dva neobsazení hráči. Míč se dostal k Ševčíkovi, který však tentokrát neuspěl. V 55. min. mířil Doležel vedle pravé tyče a pokus Němce skončil rohovým kopem. V 58. min. střílel Ševčík doprostřed brány a tak se již skóre nezměnilo.