1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

20. kolo , 3. května 2014, FK Blansko B - FC Svratka Brno

FK Blansko B

1:3

FC Svratka Brno

Poločas: 1:2
Branky: M. Skoupý - M. Kratochvíl, M. Sedláček, Křivánek

Na tento zápas jsme měli široký kádr. Na hřišti byli ale důslednější hosté, kteří již v 5. min. šli do vedení, když kolnou přihrávku do pokutového území využil útočník k překonání Švancary - 0:1.

Poté jsme měli optickou převahu, ale chyběl nám důraz v osobních soubojích a vinou nepřesných přihrávek jsme se téměř nedostali do zakončení. Nebezpečný byl až přímý kop Pokorného, ale míč prošel až za bránu. Následně se pokoušel dvakrát
z trestného kopu prosadit Hansl, ale hostující brankář byl pozorný.

Soupeř hrál důrazněji, což ve 24. min. dokumentoval po centru z levé strany nabíhající útočník, který povedenenu střelou rovlnil síť naší brány - 0:2.

Náš tým zůstal trošku překvapený, protože takový vývoj jistě nečekal. Přesto se podařilo ve 36. min. po dlouhém pasu Michalovi Skoupému obejít obránce a prostřelit brankáře - 1:2.

Ve druhém poločase jsme provedli několik střídání, do hry se dostal dorostenec Kratochvíl, na hrot útoku Pokoj, ale obraz hry se příliš nezměnil, Naopak hosté po jednom z protiútoku z levé strany přidali Filipem Křivánkem třetí branku - 1:3.
Z naší strany měl ještě slibnou příležitost bojovný Michal Skoupý, ale neprostřelil brankáře, stejně jako Pokoj netrefil z úhlu prázdnou branku.