1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

1. kolo , 24. srpna 2014, TJ Tatran Starý Lískovec - FK Blansko

TJ Tatran Starý Lískovec

0:11

FK Blansko

Poločas: 0:2
Branky: R. Souček 3, Kouřil 2, Pačovský 2, Mlčoušek, Pernica, Rek, Ševčík

Nedělní první mistrovské utkání dopadlo v Lískovci pro náš tým více jak dobře. Přesvědčivým výkonem a vysokým skórem hráči ukázali, že v krajské soutěži nechtějí být jen účastníky. Jako první zahrozil náš soupeř a to hned v 5. min., kdy se dostal rychlý útočník Lískovce přes naše stopery, ale Jakub Pačovský ho dostihl před vápnem a za cenu faulu, který naštěstí rozhodčí neodpískal, rozhodil jeho pohyb a brankář Veselý mu míč ukopnul. Ten se však dostal k dalšímu hráči domácích a ten bez přípravy obloučkem orazítkoval břevno.

V 8 min. se ocitl sám před brankářem Michal Mlčoušek, v zakončení však neuspěl. V 9 min. našel Radim Ševčík zdařilou přihrávkou ve vápně Tomáše Kouřila a ten prostřelil brankáře - 0:1. V 15 min. střelec úvodní branky tentokrát zakončil do rukavic brankáře.

Následně po rohovém kopu Radima Ševčíka nastřelil Tomáš Kouřil břevno. Pasáž s řadou nepřesností v koncovce uzavřel Michal Mlčoušek svým průnikem obranou domácích a následnou střelou podél brankáře na uklidňujících 0:2.

Do poločasu už branka nepadla, Michal Mlčoušek, Saša Rek ani dvakrát Radek Souček totiž při svých útočných výpadech vytáhlého brankáře Lískovce nepřekonali.

O poločasové přestávce byli hráči upozorněni na nebezpečí vstřelení kontaktní branky. To se však nekonalo, naopak hned z prvního útoku ve 36. min. Michal Mlčoušek nacentroval zleva a Saša Rek uklidil s přehledem míč do sítě - 0:3.

Ve 40. min. se prosadil prudkou střelou Radim Ševčík - 0:4. Vzápětí unikl po levé straně Lukáš Pernica, přihrávkou vybídl Michala Mlčouška, jehož střelu brankář vyrazil k Radku Součkovi, který se nemýlil - 0:5. Pak již byl na hřišti jen jeden tým. Ve 48. min. zužitkoval přesný centr Michala Mlčouška hlavou Radek Souček - 0:6. Poté po spolupráci stejných hráčů zvýšil Radek Souček již na 0:7.

V 54. min. skončila v brance střela Jakuba Pačovského - 0:8. O tři minuty později se po samostatném úniku prosadil Lukáš Pernica - 0:9. V 59. min. vybídl Richard Němec dlouhým pasem ve vápně Jakuba Pačovského a ten nezaváhal - 0:10. V téže minutě upravil skóre utkání do konečné podoby po samostatném průniku domácí obranou Tomáš Kouřil - 0:11.

V sobotu 30. 8. sehrají starší žáci úvodní domácí utkání v nové sezóně. Jejich soupeřem bude od 12:15 na stadionu na Údolní celek Kahan, což je nově vzniklé centrum mládeže Zastávky u Brna a Zbýšova.