1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

9. kolo , 18. října 2014, FK Blansko - TJ Tatran Bohunice

FK Blansko

5:0

TJ Tatran Bohunice

Poločas: 1:0
Branky: Ševčík 3, Mlčoušek 2

V tomto duelu jsme přivítali v Blansku soupeře, který se na podzim pohybuje ve spodní části tabulky. Náš tým byl ochuzen o oba brankáře (Šamšula zraněn, Veselý utkání za Zbrojovku) a v poli o Reka (utkání za Zbrojovku). Do branky tak nastoupil Dominik Žáček, který si počínal zodpovědně a za svá záda nepustil ani jednu střelu. Premiéru za starší žáky si odbyl střídající Daniel Koňařík, který byl i o tři roky mladší než někteří hráči, kteří do tohoto zápasu zasáhli.

Utkání z hlediska prvního poločasu bylo nepohledné a z naší strany neproduktivní. Proti hratelnějším soupeřům neumíme produkovat hru na jeden, dva doteky. Přihrávky navíc byly nepřesné a často končily v zámezí.

V 11. min. se nám podařilo vstřelit jedinou branku prvního poločasu. Po přihrávce Tomáše Kouřila z pravé strany do vápna se prosadil Michal Mlčoušek - 1:0.

Po důrazné domluvě o poločasové přestávce se hra po změně stran zlepšila. Hned ve 36. min. se individuálně prosadil přes obranu Bohunic opět Michal Mlčoušek a bylo 2:0. Ve 47. min. povedenou střelou rozvlnil síť Radim Ševčík - 3:0.

V 57. min nebyla uznána branka Martinu Doleželovi, který těžil z ofsajdového postavení. Tato situace však náš tým nemusela dlouho mrzet. Již za 3 minuty vystřelil Radek Souček pouze do ruk brankáře hostí, ten však míč neudržel a z dorážky se prosadil Radim Ševčík - 4:0. Stejný hráč pak v 62. min. dovršil svůj hattrick a stanovil konečný stav utkání - 5:0.