1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

3. kolo , 24. srpna 2014, SK Šlapanice - TJ Sokol Bořitov

SK Šlapanice

1:2

TJ Sokol Bořitov

Poločas: 0:1
Branky: Jelínek 2

Podmáčené hřiště, hrstka diváků a začínající déšť, to byla kulisa v úvodu utkání. V kabině však bylo jako před bouřkou. Miroslav Jelínek jako správný kapitán burcoval celý tým do boje. To zdaleka netušil, že tento zápas bude hodně v jeho režii.

Domácí se poprvé dostali do našeho pokutového území ve 13. minutě. Křižující Jelínek nechal v souboji nohu o něco déle, domácí hráč se s výkřikem skácel k zemi a rozhodčí nařídil penaltu. Při ní se zaskvěl brankář Filip Němec, který vykryl jak střelu, tak následnou dorážkou. Druhou dorážku vykopl z prázdné branky pozorný obránce Jakubec. Domácí se pokoušeli prosadit výhradně dlouhými míči za naši obranu, s čímž jsme však problémy téměř neměli. My jsme se snažili hrát kombinační fotbal, což se nám celkem dařilo.

Ve 44. min. se po faulu domácích k exekuci trestného kopu postavila dvojice Hansl - Jelínek. Prvně jmenovaný míč přiťukl MIROSLAVU JELÍNKOVI a ten ho z 22 metrů uklidil za tyč - 0:1. Odchod na poločasovou přestávku tak byl veselý.

V kabině jsem hráče nabádal, aby se nebáli být aktivní a prosazovali se kombinačně. Našim záměrem bylo přidat druhou branku a dohrát utkání bez větších nervů. Vše se po změně stran odvíjelo v náš prospěch, zvlášť když se v 55. min. hlavou prosadil opět MIROSLAV JELÍNEK - 0:2.

Následně neproměnil tutovku Bezděk a vzápětí se opět potvrdilo známé - nedáš, dostaneš. Po našem nedůrazu ve středu hřiště následoval nákop domácích a naběhnuvší PAVEL KAHOUN prostřelil Němce - 1:2. I když domácí ožili a snažili se vyrovnat skóre, závěr utkání jsme zvládli a zaslouženě si odvezli tři body.

V dalším domácím utkání hostí Sokol Bořitov v rámci 4. kola 1.A třídy, skupiny A v neděli 31. srpna od 16:30 celek RAFK Rajhrad.