1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

10. kolo , 12. října 2014, FC MAS Táborsko - TJ Sokol Bořitov

FC MAS Táborsko

1:1

TJ Sokol Bořitov

Poločas: 1:1
Branky: 21. Čop - 19. Jarůšek
Rozhodčí: Šenkýř - Chabiča, Pleskač

Sestavy

Heneš (C) - Svatoš, Chamko, Lašák, Čop, Sedlář, Pavlíček, Tóth, Mumík, Čermák, P. Dítě
Náhradníci: Harenčák, Prekop, P. Macháček, Fortelný, Papaj
Trenér: Petr Macháček

F. Němec - Málek, Jelínek (C), Kopecký, P. Beneš - Machorek (78. M. Beneš), Knies, Mokrý, Jarůšek, A. Vašák - Bezděk
Náhradníci: M. Beneš
Trenér: Antonín Kolář st.

Do Tasovic jsme odjížděli s oslabeným kádrem a pouze jedním náhradníkem. Navíc se sebezapřením nastoupil kapitán Jelínek a nejzkušenější hráč současného Bořitova Knies. Na hrotu útoku nastoupil pouze Bezděk, střed zálohy vyztužil Jarůšek, který v posledním utkání nastřílel do sítě Dobšic 4 branky.

Od začátku utkání jsme se prezentovali kombinační hrou. Dařilo se nám útočit po stranách, což také odpovídalo našemu rozestavení. Domácí nejčastěji hrozili dvojicí Čop - P. Dítě. V 19. min. dostal přesný pas TOMÁŠ JARŮŠEK, který při následném vyběhnutí brankáře ukázal sebevědomí z posledních utkání a mazácky ho přeloboval - 0:1.

Z vedení jsme se bohužel neradovali dlouho. Ve 21. min. vysunuli domácí přesnou kolmicí do úniku JIŘÍHO ČOPA a ten střelou podél brankáře Němce rozvlnil síť - 1:1. Do konce prvního poločasu se již hrálo opatrně z obou stran a diváci se tak dalších šancí nedočkali.

Po přestávce jsme začali stejně jako na konci první půle, tedy opatrně. Domácí nám v 64. min. vyslali důrazné varování, když střelou z voleje orazítkovali tyč. Na druhé straně mohl vedení na naši stranu strhnout Knies, který však sám před brankářem ani nadvakrát neuspěl. Do konce utkání již bylo k vidění pouze hrstka pološancí a týmy se tak o body po závěrečném hvizdu rozhodčího rozdělily. Farmářský celek Bořitova si tak z horké tasovické půdy odváží cenný bodový zisk s vírou v úspěch v následujícím domácím utkání v okresním derby s Kunštátem.

Následující utkání

11. kolo, neděle 19. 10. 2014, 15:00
TJ Sokol Bořitov - FK Kunštát
hřiště TJ Sokol Bořitov