1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

17. kolo , 11. dubna 2015, RAFK, o.s. - TJ Sokol Bořitov

RAFK, o.s.

4:1

TJ Sokol Bořitov

Poločas: 4:0
Branky: 22. Císař, 31. Klika, 33. Polák z pen., 40. Ulrych - 81. Bezděk

Sestavy

Hledík - Buc, Bábor, Císař, Vintrlík - Klika, Podaný, Haňka, Ulrych, Nekvapil - Polák
Náhradníci: Neuhybel, Reitoral, Knoflíček, Richtr, Sedláček, Rauscher
Trenér: Jaroslav Janošek

Němec - Mareček, Jelínek (C), M. Hrazdíra, M. Beneš - Kopecký, Knies, A. Vašák, Málek, T. Hrazdíra (60. P. Beneš) - Bezděk
Náhradníci: P. Beneš
Trenér: Radek Sedláček

Vinou absencí Mokrého (operace kolene), Jakubce (natažený křížový vaz), Zavorala (pohmožděné koleno), Havlíka (pracovní povinnosti) a Machorka (škola) jsme k utkání do Rajhradu odjížděli pouze ve dvanácti hráčích. A tým FK Blansko hrál své mistrovské utkání v neděli, a tak nám tentokrát žádného hráče neuvolnil. V jakékoliv sestavě jsme chtěli proti poslednímu týmu tabulky uspět. Rozestavení 4-5-1 a trpělivá hra k tomu měli přispět. Opak byl pravdou. K utkání jsme přistoupili ustrašeně a díky velkému množství chyb jsme domácím umožnili získat tři body.

Ve 22. min. po chybě obrany Císař sám před Němcem zakončil k levé tyči - 1:0. Ve 31. min. po prohraném souboji ve středu hřiště a následné přihrávce se ocitl osamocený Klika před Němcem a opět mu nedal šanci - 2:0. O minutu později postupoval na branku hostů Nekvapil, po kontaktu s M. Hrazdírou upadl v pokutovém území a rozhodčí nařídil penaltu. Polák ji chladnokrevně proměnil - 3:0. Ve 40. minutě Němec vyrazil trestný kop Buce, na dorážku Ulrycha však již reagovat nemohl - 4:0.

Druhý poločas chtěli Bořitovští skóre zkorigovat. Z této snahy pramenila otevřenější hra a tak měl plno práce brankář Němec, který kryl bezmála šest samostatných nájezdů a nespočet střel. Díky tomu byl nejlepším hráčem hostů. V 81. min upravil skóre do konečné podoby televizní střelou do šibenice Radek Bezděk - 4:1.

Následující utkání

18. kolo, neděle 19. 4. 2014, 16:00
TJ Sokol Bořitov - SK Žebětín
hřiště TJ Sokol Bořitov