1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

22. kolo , 16. května 2015, Sokol Dobšice - TJ Sokol Bořitov

Sokol Dobšice

1:0

TJ Sokol Bořitov

Poločas: 0:0
Branka: 67. Princ
Rozhodčí: Vondryska - Janíček, Stuchlík

Sestavy

Veleba - Zajíc, Princ, A. Stehlík (C), P. Stehlík, Čapoun, Procházka, Virgler (46. Křemenský), Ensinger, Neužil, Syrový
Náhradníci: Dufek, Křemenský, Pavlíček
Trenér: Karel Drábek

Němec - P. Beneš, Knies, P. Zouhar (83. J. Svoboda), T. Hrazdíra (78. Machorek), M. Zouhar, Bezděk (C), Kopecký, M. Hrazdíra, Málek, Mareček
Náhradníci: Jakubec, Svoboda, Mokrý, Machorek, Bosák
Vedoucí mužstva: Alois Ťoupek

Utkání v Dobšicích se hrálo ve stejný čas, kdy A tým FK Blansko bojoval na hřišti Rosic. Z jeho řad nám přišel pomoci M. Zouhar. Mužstvo bylo doplněno několik hráči B týmu, přesto jsme chtěli na půdě 5. týmu tabulky uspět. Pro pracovní povinnosti se utkání nemohl zúčastnit trenér Sedláček.

Do zápasu lépe vstoupili domácí. Během prvního poločasu si vytvořili několik gólových šancí, které však nedokázali proměnit. V zakončení jim chybělo potřebné štěstí a také jim stál v cestě ve formě chytající Filip Němec.

Ve druhém poločase jsme chtěli zaměřit na nabezpečné útoky Dobšic, vedené po pravé straně. Bohužel právě z tohoto prostoru jsme v 67. min. inkasovali z kopačky Prince - 1:0.

Domácí si poté vytvořili další šance, které však brankou neskončily. Naši hráči i po provedených změnách v sestavě neměli sílu na zvrat nepříznivého vývoje utkání.

Následující utkání

23. kolo, neděle 24. 5. 2014, 16:30
TJ Sokol Bořitov - TJ Sokol Tasovice B
hřiště TJ Sokol Bořitov