1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

23. kolo , 24. května 2015, TJ Sokol Bořitov - FC MAS Táborsko

TJ Sokol Bořitov

4:1

FC MAS Táborsko

Poločas: 1:1
Branky: 4., 84. a 87. Jarůšek, 27. Buchta - 9. Čerstvý
ŽK: 67. Buchta - 80. Čerstvý, 86. Lašák
ČK: 39. F. Němec (Bořitov)
Rozhodčí: Ševela - Kugler, Kovářová
Delegát: Toman

Sestavy

Němec - Knies, T. Hrazdíra (67. P. Beneš), T. Zouhar, Bezděk (C), Kopecký, M. Hrazdíra, Jarůšek (89. Jakubec), Málek, Buchta (85. Machorek), Mareček
Náhradníci: Jakubec, A. Vašák, P. Beneš, Machorek
Trenér: Radek Sedláček

Heneš - Čerstvý, Lašák, Šabatka, Hlávka, Harenčák (C), Sedlář, Macháček (12. Synek), Tóth, Juhaňák, Svatoš
Náhradníci: Synek
Vedoucí mužstva: Jan Bartůšek

Bořitov i přesto, že více jak poločas hrál v početní nevýhodě, v jednom z klíčových utkání jarní části zabral a díky tříbodovému zisku odskočil svému pronásledovateli ze sestupové 13. příčky Lipovci na rozdíl 4 bodů. K vítězství výrazně přispěl hráč A týmu FK Blansko Tomáš Jarůšek, který v minulých kolech střílel důležité branky v divizi a v tomto duelu zaznamenal hattrick. Jednu branku přidal jeho spoluhráč z Blanska Robin Buchta. Jedinou komplikací v utkání bylo vyloučení brankáře Němce, který minimálně v příštím kole v regionálním derby s Kunštátem nebude moci nastoupit.

Důležité momenty

4. min. - Jarůšek se krásně uvolnil na velkém vápně a křižnou střelou levou nohou otevřel skóre - 1:0.

9. min. - Po prohraném souboji ve středu hřiště přišla přihrávka za domácí obranu, kam si naběhl Čerstvý, který lobem překonal brankáře Němce - 1:1.

12. min. - V týmu hostů se zranil Macháček, místo něhož šel do hry Synek. Hosté tak vyčerpali svoji jedinou možnost ke střídání.

18. min. - Sedlář postupoval z levé strany sám na Němce, ten dobře vyběhl a nohou míč vyrazil na roh.

19. min. - Po standardce Kniese hlavičkoval těsně vedle T. Hrazdíra.

27. min. - Vedení na stranu Bořitova strhl svoji brankou Buchta - 2:1.

33. min. - Po pobídce Buchty mířil Jarůšek o pár čísel mimo branku.

39. min. - Po několika chybách domácích hráčů se dostal k míči Šabatka, který vysunul do úniku Harenčáka. Němec vyběhl, ale místo míče trefil nohu soupeře. Následovala červená karta. Do branky musel kapitán Bezděk.

42. min. - Podařenou samostatnou akcí se prezentoval T. Zouhar. Prošel celou obranou a až na penaltě ho skokem pod nohy zastavil brankář Heneš.

47. min. - I přes početní nevýhodu zahájili domácí druhý poločas aktivně. Buchta z levé strany postupoval sám na brankaře, který jeho střelu vyrazil na roh.

55. min. - Jarůšek z pravé strany z úhlu trefil boční síť Henešovy branky.

V další fázi utkání se hosté snažili dobýt domácí branku. V cestě jim však stál dobře chytající Bezděk. Hosté postupem času znervózněli a začala se u nich projevovat únava.

83. min. - Buchta po vysunutí za obranu postupoval sám na brankaře. Jeho lob stačil Heneš vytěsnit na tyč.

84. a 87. min. - Po celý zápas dobře hrající Jarůšek vzal vše na sebe. Obě situace byly jako přes kopírák. Na polovině hřiště si převzal míč, pošel přes oba stopery a po kličce brankáři skóroval - 4:1.