1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

25. kolo , 7. června 2015, TJ Sokol Bořitov - Sokol Lipovec

TJ Sokol Bořitov

4:3

Sokol Lipovec

Poločas: 1:2
Branky: Jarůšek 2, J. Doležel, Chloupek - P. Doležel, vlastní (F. Němec)
Rozhodčí: Brach - Pernica, Prokop
Delegát: Jelínek

Sestavy

F. Němec - Zavoral (64. Málek), Knies, A. Vašák (55. M. Hrazdíra), Michal Zouhar I, Buchta, Kopecký, Jarůšek, J. Doležel, Chloupek, Mareček (C)
Náhradníci: M. Hrazdíra, Málek
Trenér: Radek Sedláček

M. Lahodný - Michal Zouhar II, V. Zouhar (C), M. Sedlák, J. Sedlák, Hebert, Musil, Matuška, P. Doležel, D. Keprt, J. Horáček
Náhradníci: L. Horáček, R. Horáček, Marušák, V. Vágner, L. Vágner
Trenér: František Vrba

Za horkého počasí se v Bořitově hrála záchranářská bitva o pomyslných 6 bodů. Domácí by si v případě výhry zajistili příslušnost v 1.A třídě i pro příští sezónu, Lipovec by se v případě úspěchu dotáhl na Bořitov na rozdíl jednoho bodu.

Do utkání lépe vstoupili domácí. Michal Zouhar přihrál do uličky Luboši Chloupkovy a ten s přehledem střelou po levé ruce brankáře otevřel skóre - 1:0. Lipovec nesložil zbraně a díky aktivně hře se tlačil do útoku. Po individuálních chybách domácích hráčů se mu podařilo skóre otočit ještě do poločasu otočit. Nejprve si za obranu zaběhl Petr Doležel a své sólo přetavil ve vyrovnání - 1:1.

Poté se po chybě Jana Doležela a zbytečné ztrátě míče Lipovec střelou z penalty do břevna a následném odrazu od Němcových zad ujal vedení - 1:2.

Do druhého poločasu nastoupili domácí s vědomím, že jen díky zvýšené ofenzivní aktivitě mohou v utkání uspět. Do 70. min. byla hra vyrovnaná, poté však přišla desetiminutovka Tomáše Jarůška a Jana Doležela. Nejprve sice Jarůšek neproměnil penaltu, vzápětí se mu však podařilo vyrovnat - 2:2. Poté dokonal obrat v utkání Jan Doležel - 3:2.

V 84. min. se prosadil hlavou Tomáš Jarůšek a bylo to 4:2. Hostům se na konci utkání podařilo ještě snížit, když se z penalty prosadil Stanislav Marušák - 4:3.

Ziskem tří bodů se Bořitov udržel v 1.A třídě, skupině A i pro sezónu 2015/16. V příštím kole zajíždí v rámci 26. kola v neděli 14. června na hřiště rezervy Líšně. Utkání se hraje v 16:30.