1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

6. kolo , 12. září 2009, FK Blansko B - AFK Letovice

FK Blansko B

3:3

AFK Letovice

Poločas: 0:2
Branky: 51. Kuda, 76. vlastní, 80. Farník
Střely na branku: 12:5
Rohy: 9:3

Sestavy

J. Trubák – M. Rybář, T. Janíček, O. Kuda, P. Rajtšlegr – M. Pernica (75. J. Mokrý), R. Farník (85. J. Stupka), J. Cupal, J. Nečas – M. Jelínek, J. Matuška Náhradníci: J. Rybář, J. Mokrý, J. Ťoupek, R. Klügl Trenér: Roman Šindelka

není

Do zápasu jsme vstoupili velmi rozpačitě a téměř dvacet minut nám trvalo, než jsme začali hrát, to co jsme si v kabině řekli. Bohužel, krátce potom jsme ve 29. minutě obdrželi ze standardní situace gól. Hosté kopali přímý kop z vlastní poloviny hřiště, míč se dostal až do velkého vápna a hostující hráč tento centr hlavou prodloužil až do brány – 0:1. Neuplynuly ani dvě minuty a skóre se měnilo podruhé. Hosté využili zaváhání při naší rozehrávce, na půlící čáře nám odebrali balón, krásně se uvolnili a osamocený útočník po nájezdu z levé stany nedal našemu gólmanovi šanci – 0:2. Do konce poločasu jsme si už vytvořili pouze jednu zajímavou šanci, která bohužel skončila na břevně.

Do druhého poločasu jsme nastupovali s odhodláním utkání zvrátit. Krátce po jeho zahájení se jeden z hostujících útočníků vyhnul ofsajdové pasti a běžel osamocený na našeho brankáře, ale J. Trubák tento nájezd bravurně zneškodnil a udržel nás v naději na zvrat v utkání. Toho jsme se také záhy dočkali. V 51. minutě si na centr ze strany naběhl do velkého vápna předstoper O. Kuda a nadvakrát zasunul hlavou míč do brány – 1:2. Po několika krásných akcí se ujala jedna nenápadná a dezorientovaný hostující hráč si v 76. minutě hlavou dal ukázkový vlastní gól – 2:2. Tato situace odstartovala náš velký tlak. Ten byl korunován krásnou střelou, kterou z dvaceti metrů vyslal na branku R. Farník a v 80. minutě dostal naše mužstvo do zaslouženého vedení – 3:2. Naneštěstí hosté si přivezli vynikající produktivní koncovku a v 87. minutě dokázali z ojedinělého brejku vyrovnat - 3:3. Nakonec velmi pěkné utkání, které se muselo fanouškům líbit, skončilo dělbou bodů. Musím však konstatovat, že naši fotbalisté si za předvedenou hru ve druhém poločase zasloužili vyhrát.

Nedá se nic dělat, budou se muset o tyto ztracené body poprat v Drnovicích u Lysic, kde hrajeme v sobotu od 16:00. Bude to utkání o první místo v tabulce.