1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

20. kolo , 16. května 2010, SK ROSTEX Vyškov B - FK Blansko

SK ROSTEX Vyškov B

0:10

FK Blansko

Poločas: 0:4
Branky: Vintr 4, Blažek F. 2, Souček 2, Kohút, Loula

Sestavy

není

Matuška - Študent, Maňoušek (C), Zemach - Závodný, Blažek, Šíbl, Loula - Souček - Kohút, Vintr
Náhradníci: Kala, Sedlák, Bandy
Trenér: Michal Šenkeřík
Asistent: Jan Matuška
Vedoucí týmu: Jiří Kratochvíl

Ve Vyškově jsme odehráli další důležité utkání, které nám mělo jistit pozici v tabulce. Deštivé a chladné počasí bylo pro kluky nepříjemné, ale s tímto mínusem se mladíčci vypořádali a tempo se mi osobně zamlouvalo.

Oproti předchozím utkání, kdy nás zrazovalo přesné zakončení, se nám zdařilo zakončit vše na jedničku. Snad jen kouzlo Pavla Součka, při slalomu obranou zasloužilo branku, kdy v předchozím byl zastaven za cenu penalty! Brankář a obrana hrají spolehlivě a dávají tak šanci záloze tvořit. Překvapil mne Lukáš Závodný, který svojí bojovností a tvrdostí dokázal, že to jde a jsem tomu rád! Musím též vyzdvihnout útočné duo Martin Kohút a Libor Vintr. Martin vstřelil pěknou branku a další branky zařídil, pro Libora to byly gólové žně.

Opět zdůrazňuji, že se klubu vyplácí jeho letní přestup z Adamova a atakuje krále střelců v soutěži! Střídající byly postupně vpouštěni do hry pro získávání zkušeností v našem stylu hry. Dále není co dodat - snad jen hoši děkujem!!!