1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

25. kolo , 19. června 2010, FK Blansko - Hodonín-Šardice B

FK Blansko

5:0

Hodonín-Šardice B

Poločas: 1:0
Branky: Zmeko 2, Souček 2, Maňoušek

Sestavy

Matuška - Zmeko D., Maňoušek (C), Študent, Zemach - Šíbl, Souček, Blažek, Závodný - Zmeko O., Vintr
Náhradníci: Sedlák, Hoferek, Kala
Trenéři: Šenkeřík, Matuška
Vedoucí týmu: Kratochvíl

není

K poslednímu domácímu utkání nastoupili borci dostatečně motivováni. Jednalo se o utkání, ve kterém měli potvrdit roli favorita a pozdvihnout pohár vítěze pro tento ročník krajského přeboru mladších žáků! Hned po zahajovacím hvizdu se klasicky po uličce Pavlíka Součka uvolnil Ondra Zmeko a krásnou střelou překonal brankáře hostí - 1:0. Zápas se od začátku vyvíjel příznivě pro nás. Snažili jsme se dostat postupným útokem do šancí. Když po rohu Vladimír Šíbl málem zlomil břevno a Ondrovi po přehození brankáře zkazil radost obránce, skončil poločas 1:0. Z mužstva v půlce sálal chtíč po vítězství a tak došlo k tomu, čemu já říkám fotbalová laskominka!

Hned na začátku druhého poločasu jsme ukázali, co je naší předností! Sojda vybídl Ondry opět uličkou a ten se nemýlil - 2:0. Hned nato Pavlík individuálně prošel do vápna bylo to 3:0. Další skvělou akcí byla narážečka Pavla s Liborem a po které nenásledovalo nic jiného než branka na 4:0. Třešničku na dort posadil kapitán Jirka Maňoušek svojí dalekonosnou střelou z 25 m do šibenice - 5:0.

Ještě neopomenu zmínit akci Jirky Maňouška, který prolítl do vápna přes obranu, ale v zakončení mu bohužel nebylo přáno. To samé se stalo i Pavlu Součkovi, jehož nádherný trestný kop zastavilo břevno. Mužstvo šlape výborně jako celek od brankáře počínaje, zodpovědnou obranou, pilnou zálohou a zakončujícími střelci v útoku konče! Po závěrečném hvizdu předal pohár a medaile pro vítěze tohoto ročníku pan Jaroslav Nádeníček (profesionální trenér mládeže a zástupce JmKFS), který osobně borcům popřál mnoho dalších úspěchů v tomto krásném sportu. Nyní nás už čeká závěrečné zpestření sezóny v podobě účasti na Memoriálu M. Krabičky a závěrečné utkání roku rodiče versus ml. žáci ve středu 30. června.

Touto cestou chci hlavně poděkovat klukům za dřinu a úspěšné překonávání řady úskalí úskalí, která se mnou sdíleli. Vždyť s některými hráči, s nimiž spolupracuji delší dobu se nám podařilo vyhrát v každé sezóně a to opravdu potěší! Takže DÍKY!!!

Michal Šenkeřík