1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

1. kolo , 7. listopadu 2010, FC Boskovice - Letovice - FK Blansko

FC Boskovice - Letovice

0:1

FK Blansko

Poločas: 0:0
Branka: Trtílek

Domácí starší dorostenci, byť se pohybují ve středu tabulky, potvrdili, že jsou kvalitním a velmi silným soupeřem. Zejména pak v ofenzivní činnosti, o čemž svědčí jejich 43 nastřílených branek, nejvíc v soutěži. Naproti tomu našich pouhých sedm obdržených branek je výsledkem velmi dobré defenzivní činnosti celého týmu. I když v mých očích v defenzivní činnosti vynikají zejména dva hráči, vedle stálice a jistoty v brance, kterou představuje David JURAN, je neméně stálou a jistou oporou defenzívy Kuba ŠPLÍCHAL. I v tomto zápase oba dva předvedli několikrát svoje kvality. Ani ofenzivní činnost našeho staršího dorostu není špatná, jen s produktivitou to občas zaskřípe. Naštěstí se do své dřívější formy postupně po delším výpadku zaviněném onemocněním vrací Tomáš ZOUHAR.

A byl to právě Tomáš, který zařídil jediný gól zápasu, když individuálně pronikl obranou domácích až k brankové čáře, odkud předložil míč ke skórování Jirkovi MAJEROVI, jehož střelu obrana s domácím brankářem dokázala pouze vyrazit k nohám Honzy TRTÍLKA a a ten už propálil míč až do sítě - 0:1. Toto skóre vydrželo až do konce, i když šance byly na obou stranách a střídaly se docela rychle. Utkání se muselo líbit, já jem přesvědčen, že Boskovice půjdou v tabulce nahoru a příští týden v odvetě v Blansku nás nečeká rozhodně nic lehkého.

Každopádně po dnešku je opět v čele krajského přeboru starší dorost FK APOS Blansko.