1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

1. kolo , 7. listopadu 2010, FC Boskovice - Letovice - FK Blansko

FC Boskovice - Letovice

0:1

FK Blansko

Poločas: 0:1
Branky: Vágner

Sestavy

není

NĚMEC - BUCHTA, VÁGNER, BLAŽEK (st.žák), CUPÁK - ŠAFAŘÍK, TRÁVNÍČEK, MICHALÍK, HORÁČEK - ŠEVČÍK, BRICHTA (C)
Náhradníci: MANDA, DVOŘÁČEK a starší žáci KRATOCHVÍL a SOUČEK
Trenér: Petr Stupka
Asistent: Michal Kugler
Vedoucí mužstva: Jaroslav Matuška

Domácí mladší dorost získal o čtyři body více než jejich starší kolegové a v tabulce byl na pátém místě s devítibodovou ztrátou na náš tým. Dokázali sice posledním třem týmům ze dna tabulky nastřílet v domácích zápasech celkem 27 gólů, naproti tomu od 11. Kuřimi dostali osmičku. Takže jsme byli docela napjatí, který ze svých výkonů domácí zopakují. Myslím, že zopakovali ty kvalitní domácí výkony, protože se předvedli jako kompaktní, důrazný a fotbalový tým a stejně jako u staršího dorostu čekám, že se budou tabulkou posunovat nahoru.

Naši sestavu ovlivnila marodka, takže trenéři pozvali na výpomoc tři starší žáky, z nichž Ondra BLAŽEK nastoupil v základní sestavě ve stoperské dvojici a vedl si zde velmi dobře, po prostřídání se přesunul na okraj obrany a zde mu pak už docházely síly. Přece jen dorostenecký fotbal je rychlejší a důraznější. Celkově odvedl velmi dobrý výkon. Od 32. min. naskočil do hry také Pavel SOUČEK, když pro potíže s dýcháním musel střídat Honza HORÁČEK. A "SOJDA" hrál, tak, jak je u něj zvykem v žácích. Prostě exceloval!! Poprvé to co umí předvedl ve 40. min., když se s míčem od levé postranní čáry uvolnil do středu hřiště a přesnou přihrávkou po zemi mezi obránce nabídl branku Martinu ŠEVČÍKOVI. Ten udělal parádní kličku vybíhajícímu brankáři a dával do prázdné branky, střela ale nebyla dostatečně razantní, takže dobíhající obránce dokázal odvrátit na roh. Rohový kop zahrál Pavel SOUČEK přesně na hlavu Aleše "ALDY" VÁGNERA a na jeho tvrdou hlavičkou z úrovně penalty domácí brankář neměl šanci dosáhnout - 0:1. A šlo se do kabin.

Ve druhém poločase potvrzovali svoje kvality více domácí nežli my, svoje příležitosti však buď zbrkle zahazovali, a nebo končili na Filipovi. Nejméně pět dobrých střeleckých příležitostí Filip NĚMEC zlikvidoval. Naše největší příležitosti ve druhé půli byly znovu v režii Pavla SOUČKA. Nejprve v 60. min. skvěle vysunul znovu Martina ŠEVČÍKA, ten zvolil proti vybíhajícímu brankáři technickou střelu, uspěl, ale k naší smůle se míč od tyče obrazil pouze podél branky a obránci dokázali odvrátit. Sám "SOJDA" pak v 72. min. z velkého vápna poslal míč do šibenice, ale domácí gólman předvedl perfektní zákrok a vyrazil míč na roh. Ještě střídání - ve 48. min. musel ze hřiště s bolestivě naraženým svalem Šafařík a do hry šel Jirka KRATOCHVÍL. Ke konci utkání pak v 76. min. vyčerpaného Blažka střídal Jakub DVOŘÁČEK a v 80. min. Kratochvíla, který toho taky měl už dost, střídal Jakub MANDA.

Šťastná výhra v remízovém utkání a potvrzení toho, že ani mladší dorost příští týden nečeká lehký zápas.