1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

26. kolo , 19. června 2011, FRAMOZ Rousínov B - FK Blansko B

FRAMOZ Rousínov B

2:0

FK Blansko B

Poločas: 0:0
Branky: 86. Krejčíř, 89. Buršík
Střely na branku: 7:8
Střely mimo: 6:6
Rohy: 3:8
Fauly: 21:16
Ofsajdy: 7:4
ŽK: 48. Hartl, 66. Buršík - 61. Klimeš, 73. Hanskut
Diváků: 86
Rozhodčí: Slanina - Kulíšek, Rohner
Delegát: Krchňavý

Sestavy

Ustohal - Hlucháň (C), Paulík, Hartl, Kadlčák - Radil, Buršík (89. Cenek), Kupčík, Daněk (73. Benda) - Krejčíř, Pupp (57. Svoboda)
Náhradníci: Cenek, Přibyl, Benda, Chubírka, Svoboda, Slovák

Trubák - Hanskut, Šplíchal, Klimeš (C), Bezděk (69. D. Juránek) - Sedláček, Zouhar, Hájek, Nečas - Matuška (57. Pernica), Jelínek
Náhradníci: Antal, Pernica, D. Juránek, Rek
Trenéři: Petr Stupka a Michal Kugler
Vedoucí mužstva: Jiří Grim

Blansko vstoupilo do utkání o všechno velmi dobře. V 7. min. po úspěšně ubráněném rohovém kopu předvedli zdařilý brejk Sedláček s Jelínek, druhý jmenovaný se po přihrávce od svého spoluhráče ocitl sám před Ustohalem, kterého Jelínek nedokázal prostřelit. V 11. mn. Pro změnu po rohu Hájka Jelínek mířil hlavou nad. Ve 20. min. Bezděk vysunul Jelínka, který se dostal přes Paulíka až do vápna, na jeho zpětnou přihrávku jen těsně nedosáhl Matuška.

Domácí poprvé vážněji ohrozilo blanenskou branku ve 21. min., střelu Krejčíře Trubák vytěsnil na roh. Ve 32. min. vypálil tvrdě Buršík, jeho střela skončila vedle. Největší šanci v prvním poločase si Rousínov vypracoval ve 38. minutě. Po rohovém kopu zacentroval do vápna Krejčíř, odražený míč se dostal ke Kupčíkovi, domácí záložník za hranice vápna těsně minul levou tyč.

Také po změně stran se jako první dostali do zakončení dostali Blanenští. Po pohledné kombinační akci Jelínka, Matušky a Hájka pálil Sedláček, Ustohal míč vyrazil na roh. V 51. min. se uvolnil Nečas, s jeho střelou si Ustohal poradil. V 59. zafungovala spolupráce dvou vycházejících dorostenců Zouhara a Sedláčka, následně po Hájkově přihrávce střílel z otočky nepřesně Jelínek.

Blanenským se přes velkou snahu vedoucí branku vstřelit nepodařilo a v závěru utkání na to doplatili. V 86. min. dostal přesnou přihrávku ve vápně Krejčíř, na jehož střelu byl Trubák krátký - 1:0. Vítězství Rousínova B pak v závěru ještě podařeným volejem zpečetil Buršík - 2:0. Porážka tedy odsoudila Blansko B k sestupu do okresního přeboru.