1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

26. kolo , 18. června 2011, FC Dosta Bystrc-Kníničky - FK Blansko

FC Dosta Bystrc-Kníničky

0:6

FK Blansko

Poločas: 0:4
Branky: M. Zouhar 2, Horáček, Michalík, Šafařík, Ševčík

Komentář obránce Aleše Vágnera:
V posledním 26. kole jsme se představili na půdě Dosty Bystrc, které jsme chtěli oplatit podzimní domácí bodovou ztrátu. Hra byla zpočátku poměrně vyrovnaná, nastoupila proti sobě dvě technicky dobře vybavená mužstva. Nám se však později podařilo lépe kombinovat, soupeře přehrávat a vypracovat více brankových příležitostí a také je proměnit (některé opět zůstaly nevyužity). První poločas jsme tedy vyhráli ve slušném tempu 4:0. Po změně stran již kvalita hry poměrně upadla, přesto byly k vidění pěkné kombinační akce a ještě naše další 2 góly."

Komentář Jaroslava Matušky:
Mladšímu dorostu se tedy i v posledním kole podařilo naplno bodovat, zvítězit rozdílem třídy a s čistým kontem a potvrdit tak svoje naprosto suverénní postavení v tabulce. Já za sebe chci klukům touto cestou poděkovat, sezóna vůbec nebyla tak snadná, jak by se podle tabulky mohlo zdát a o to víc jsem rád, že jsem u toho mohl být.

Přeji dorostencům, mladším i starším, podobně úspěšnou následující sezónu a už teď vím, že budu skalním fanouškem obou dorosteneckých týmů na domácích utkáních. A vyzývám všechny "fandy blanenského fotbalu" - choďte na zápasy dorostu, určitě nebudete litovat a uvidíte atraktivní fotbal!