1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

22. kolo , 21. května 2011, FK Blansko - FC Dosta Bystrc-Kníničky B

FK Blansko

4:0

FC Dosta Bystrc-Kníničky B

Poločas: 2:0
Branky: Souček 3, Pernica

Starší žáci pokračovali v dobrých výkonech i v dalším utkání s Bystrcí B. Vše jde zatím podle scénáře, který jsme si stanovili. Snad nám tak vydrží. Naším cílem je udržet se až do konce seuzóny v horních patrech tabulky.

V utkání byly vidět skvělé momenty, které uspokojily jak mne, tak i domácí obecenstvo. První poločas posloužil k otestování soupeře. První branka padla po ukázkové akci, kdy Jurij Semčuk vnikl do velkého vápna a se svým přehledem našel zpětnou přihrávkou Pavla Součka, který bez váhání proměnil - 1:0.

Ve 23 min. dostal přihrávku na půlce Lukáš Pernica, který si posunul míč za půlící kruh a dalekonosnou bombou do šibenice nedal hostujícímu brankáři šanci - 2:0. Taková branka se málokdy dává v mužské kategorii. V parném poledni jsem ocenil chuť, se kterou svěřenci hráli. Na 3:0 zvýšil chytrou střelou zpoza vápna Sojda, který překonal brankáře hostů také z přímého kopu a uzavřel skóre na konečných 4:0.

Blahopřeji Sojdovi k hattricku a chci touto cestou pochválit celý tým, který nadále šlape na jedničku a obzvláště brankáře Michala Šmerdu. Ten v týdnu společně s Michalem Skoupým vzorně reprezentoval na celorepublikovém Kouba Cupu Jihomoravský kraj. Pokud Michal bude takto pokračovat, tak to dotáhne daleko! Chválím!