1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

5. kolo , 6. září 2009, Hodonín-Šardice B - FK Blansko

Hodonín-Šardice B

0:4

FK Blansko

Poločas: 0:2
Branky: 2 Jarůšek, Bayer, Sedláček

Sestavy

není

Hlaváček - Jarůšek, Cupal (62. Juránek), Rek, Paděra – Šplíchal (89. Luner) - Sedláček, Zouhar (C), Vašák, Blatný (85. Hepp) – Bayer (73. Majer) Náhradníci: Juránek, Majer, Hepp, Luner, Kyzlink Trenér: Michal Polák

Na hřiště do Hodonína jsme jeli s respektem. Dorostenecké áčko mají v MSDL, které hrálo o den dříve s Frýdkem-Místkem. Takže se mohlo očekávat, že bude béčko posilněno.

Do utkání jsme nastoupili aktivně. Již ve 2. minutě zahrával Paděra volný přímý kop ze 40 metrů. Poslal míč na penaltu kam si naběhl Zouhar, který z voleje těsně minul soupeřovu branku. V 6. minutě našel Vašák pěknou přihrávkou nabíhajícího Bayera, který zakončil těsně vedle. V 10. minutě Zouhar z 30 metrů vypálil, ale brankář si se střelou poradil. Ve 28. minutě nachystal Vašák balón Blatnému na vápno, který vystřelil, ale mimo. Ve 31. minutě Zouhar vybojoval míč, narazil Blatnému, který přestřelil, z hranice velkého vápna, branku. V 32. minutě si Zouhar s Vašákem vyměnil míč a zakončil z vápna velice razantní střelou, která skončila na břevně soupeřovy branky. V 35. minutě Sedláček nacentroval na vápno, kde Blatný z voleje těsně minul. V 38. minutě z přímého kopu domácí hráč vyzkoušel pozornost Hlaváčka. V 43. minutě Zouhar krásně prošel přes obránce do vápna, nahrál pod sebe volnému Bayerovi, který zakončil s přehledem po zemi k tyči - 0:1. V zápětí ve 46. minutě zahrával volný přímý kop Vašák, poslal míč na zadní tyč na nabíhajícího Jarůška, který ve skluzu nedal brankáři šanci - 0:2.

Dvacet minut druhého poločasu probíhalo v klidném ražení, bez šancí na obou stranách. V 71. minutě, po nahrávce Sedláčka na velké vápno, zakončil Blatný těsně vedle levé tyče. V 73. minutě zahrával přímý volný kop Paděra. Na jeho přetažený centr naběhl Jarůšek, který nechytatelnou střelou do šibenice překonal brankáře podruhé - 0:3. V 75. minutě zahrozili domácí, ale Hlaváček si se střelou poradil. V 83. minutě se domácí hráč dostal ke střele z 25 metrů, ale minul naši branku. V 91. minutě pronikl Majer do vápna soupeře a z úhlu zakončil. Brankář vyrazil míč na zcela volného Sedláčka, kterému nečinilo problémy rozvlnit síť branky domácích - 0:4.