1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

3. kolo , 23. srpna 2009, Tatran Kohoutovice - FK Blansko

Tatran Kohoutovice

2:4

FK Blansko

Poločas: 2:0
Branky: Kunovský, Sedlák, Trávníček, Apalovič

Sestavy

není

Juran - Vitoul, Luner, Vágner, Horáček O. - Buchta, Hepp, Sedlák, Kunovský - Trávníček, Ševčík Náhradníci: Němec, Apalovič, Cupák, Zavoral, Horáček J., Kubásek Trenér: Jiří Pokoj

Po vysokém vítězství v domácím prostředí nastoupili mladší dorostenci na hřišti Tatranu Kohoutovice, který v minulém kole vyhrál v Kyjově 6:0.

V prvním poločase jsme měli více ze hry. Naši střeleckou nemohoucnost však potrestali domácí hráči z ojedinělého útoku po chybě v obraně brankou. Druhou branku jsme si dali sami a poločas tak prohráli 2:0.

Do druhé půle vstoupili naši hráči jako vyměněni. Zvýšili důraz v osobních soubojích, zpřesnili kombinaci a zakončování akcí. Během dvaceti minut se nám podařilo otočit výsledek. Soupeř odpadal fyzicky a náš větší hlad po vítězství nás dovedl k zaslouženému zisku 3 bodů.