1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

13. kolo , 7. dubna 2012, FK Blansko - TJ Tatran Bohunice

FK Blansko

0:0

TJ Tatran Bohunice

Poločas: 0:0

S Bohunicemi jsme měli vždy slušnou bilanci. Podzimní utkání na hřišti soupeře vyznělo v náš prospěch v poměru 5:1. Tentokrát jsme se museli obejít bez šesti hráčů (O. Zmeko , Blažek, Souček, Zemach, Kunc, Kohút), kteří v Bohunicích při posledním vzájemném utkání hájili naše barvy.

O sestavě nebylo do soboty jasno. S kolegou jsme vsadili na zkušené kvarteto v záloze Šíbl, Vintr, Loula, Keprt, kteří odvedli maximum.

V obraně excelovali po stranách šikovní mladíčci Šamalík a mladší žák Feik, které dirigoval na postě stopera spolehlivý univerzál Maňoušek.

Do dvojice s D. Zmekem byl do útoku nasazen ze zadních řad nový kapitán Čuda s tím, že se pokusí vsítit branku. Veškeré střelecké pokusy obou mužstev vyzněly naprázdno, díky bravurním brankářům na obou stranách, kteří patří podle mého názoru k nejlepším v kraji! Zápas byl bojovný a tvrdý, padali i karty.

V prvním poločase jsme nepotrestali chyby v rozehrávce soupeře, ve druhém při nás stálo v jistých situacích štěstí.

Oba dva trenéři jsme byli spokojeni se všemi hráči, kteří si bod zasloužili. Je to určitě dobrý počin na úvod jarní části soutěže. Dokonce jsme se posunuli o jednu příčku vpřed, a neztratili tak kontakt s mužstvy nad námi.

KLUCI JEN TAK DÁL!