1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Uh. Brod

2:2

Ostrava B

Blansko

12.05.2024 | 10:15

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Uh. Brod

2

2

vs

Ostrava B

Blansko

12.05.2024 | 10:15

Rozpis zápasů

13. kolo , 3. listopadu 2012, FK Blansko - SFK Vrchovina

FK Blansko

4:2

SFK Vrchovina

Poločas: 2:1
Branky: Souček, Ševčík, Daněk, Trávníček - Marshall, Laštovička

Začátek nám vyšel nad očekávání, hned z prvního útoku se nám podařilo skórovat, když se na levé straně uvolnil Ševčík a předložil ideální přihrávku na penaltu zcela osamocenému Markovi Trávníčkovi a ten se nemýlil - 1:0.

Z vedení jsme se bohužel neradovali dlouho a po ztrátě míče ve středu hřiště nás soupeř už v 5. min. potrestal rychlým brejkem a zásluhou Marshalla vyrovnal - 1:1.

Poté se hra uklidnila. Stále jsme si však udržovali mírnou převahu a dokázali ji využít brankou v 15. min., kdy se ve vápně nejlépe orientoval mladý Pavel Souček a chytrou technickou střelou nám zajistil poločasové vedení - 2:1.

Druhá půle nám stále nejde. Soupeř nás přetlačil a už v 63. min. z rohu vyrovnal Laštovička - 2:2.

Poté se tlačil na naši polovinu a vypadalo to na další zpackané utkání. Naštěstí jsme se nepoložili a dobře hrající ml. dorostenec Pavel Souček perfektním vysunutím vybídl Šafaříka k brejku, kterého na konci hostující obránce zastavil jen za cenu faulu. Následující pokutový kop jistě proměnil Michal Daněk. V 69. min. jsme se tak znovu ujali vedení - 3:2.

Soupeř přeskupil síly a vrhl se do útoku. Naštěstí naše obrana byla pevná a nakonec jsme proměnili další rychlý brejk, když Martin Ševčík po kličce brankáři upravil na konečných 4:2.