1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

20. kolo , 7. května 2011, FK Blansko - FC Sparta Brno B

FK Blansko

1:0

FC Sparta Brno B

Poločas: 0:0
Branka: Skoupý

V tomto utkání bylo jasným cílem plně bodovat, aby jsme si zachovali pozici v tabulce po předchozích utkáních, které pro nás nedopadly dobře.

Jsem potěšen ziskem tří bodů, svěřenci mi udělali radost! Spartu jsme na podzim porazili stejným výsledkem. Bylo to z naší strany jedno z nejpovedenějších utkání. Navíc soupeř má v kádru hráče se zkušenostmi z vyšších soutěží. Tentokrát projev hostů nebyl tak kvalitní a utkání nebylo v jistých momentech pro oko diváka lahodící. Naše mužstvo se potýká se zraněními, což způsobilo změny v sestavě.

V prvním poločase jsme si vypracovali některé náznaky šancí, ale koncovka opět vázla. Snaha útočníků končila na pozorně bránící Spartě.

O přestávce jsem se snažil znovu upozornit, o co hrajeme. Naše obrana v čele s dobře chytajícím Michalem Šmerdem působila jistě, a tak jsme čekali pouze na vstřelení branky.

To se podařilo, když Ivo Loula se nadechl z levé strany k průniků do vápna, našel nabíhajícího Michala Skoupého a bylo vymalováno.

Klukům patří díky, když dokázaly toto utkání dohrát ve svůj prospěch. Tyto tři body jsou hodně důležité pro naše sebevědomí do dalšího zápasu s excelentní Svratkou, které sehrajeme již zítra od 16:00 opět na domácí půdě.