1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

5. kolo , 18. září 2011, FC Moravský Krumlov - FK Blansko

FC Moravský Krumlov

0:1

FK Blansko

Poločas: 0:0
Branka: Keprt

Utkání v Krumlově nepatřilo z našeho repertoáru mezi zdařilé. Naši hráči se těžce dostávali do šancí a tak se do hry dostal i soupeř. V druhé půlce se v tutovce ocitl Ondra Zmeko, ale jeho nájezd dobře chytající brankář Krumlova zlikvidoval. Toho se podařilo překonat až dloubákem zpoza vápna Radku Keprtovi, který trefil levou spojnici s odrazem míče k opačné tyči.

Pěkná branka se štěstím stojícím při nás. Ve zbytku utkání už pak stojí za zmínku únik Martina Borka z půle, který přelobboval vybíhajícího brankáře, ale míč se však dokutálel metr vedle pravé tyče.

Taktéž musím zmínit výkon rozhodčího, který jsem dlouho nezažil, neboť jeho přístup k hráčům, trenérům a ostatním patřil mezi nejlepší, které jsem kdy zažil. Shodli jsme se, že odpískal obě věkové kategorie na jedničku s příchutí příjemné komunikace (kéž by takových bylo více)!