1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
V pátek 4. 12. odjeli žáci FK APOS Blansko na tradiční halový turnaj do družebního polského města Legnica. Naši kluci obhajovali loňské prvenství mezi 24 mužstvy ze čtyř zemí - Polska, Ukrajiny, Německa a Česka.

Blansko reprezentovalo 12 hráčů s realizačním týmem a místostarostou Lubomírem Toufarem v zastoupení radnice. Náš celek v prvním turnajovém dni přesvědčil o své kvalitě a díky třem suverénním výsledkům 5:0, 5:0 a 6:0 postoupil do druhého finálového dne z první pozice.

Nedělní zápasy kluci vyhráli 4:0 a 1:0 a postoupili do semifinále. Tam se utkali s ukrajinským mužstvem a i přes velkou převahu nedokázali vstřelit branku, což se bohužel z ojedinělé akce podařilo v závěru soupeři a nám se tak uzavřela brána do finále! Velmi těžce se mi na mé svěřence dívalo. Hodně chtěli, ale takový je někdy fotbal.

V utkání o třetí místo jsme porazili našeho loňského soupeře ze semifinále a sice domácí ASPN Miedž Legnica 1:0. Se skórem 22:1 jsme patřili k nejlepšímu týmu turnaje, což mi potvrdilo mnoho trenérů a pořadatelů tohoto turnaje, neboť náš herní projev byl dokonalý, ale?

Celkové pořadí:
1. Zaglebie Lubin SSa (PL)
2. Junak Drohobycz (UK)
3. FK APOS Blansko (ČR)
4. ASPN Miedž Legnica (PL)

Naši střelci: Kratochvíl 8 branek (cena pro nejlepšího střelce turnaje)Loula 3, Souček 3, Zmeko O.3, Vintr 2, Zemach, Blažek, Šíbl

V neděli odpoledne jsme sehráli ještě jeden městský turnaj v pořádající Legnici RAZEM W EUROPIE, který jsme vyhráli. Jiří Kratochvíl se opět stal nejlepším střelcem.

Výsledky:
FK APOS Blansko - Miedž Legnica 0:0
FK APOS Blansko - Junak Drohobycz 2:0
FK APOS Blansko - Kale Gada 5:1
FK APOS Blansko - SPW 4 3:0

Pořadí: 1. Blansko, 2. SPW 4, 3. Miedž Legnica

Touto cestou chci poděkovat hráčům za vzornou reprezentaci našeho města a realizačnímu týmu za jejich podporu!