1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Starší dorostenci FK Blansko dnes čeká zahajovací utkání na zimním turnaji Artézia Cup 2014, hraného tradičně v Boskovicích. Svěřenci trenéra Petra Stupky a Davida Bednáře se od 17:30 utkají s A týmem Boskovic.
A tým Boskovic již v rámci zimní přípravy sehrál v neděli 26. ledna přátelské utkání s divizními Svitavami, které zdolal poměrem 2:1 (1:1). Minulý víkend pak měl sehrát své první utkání na Artézia Cupu proti Kunštátu. To však bylo vinou zdravotních problémů několika hráčů odloženo.

Změny v kádru

Z podzimní sestavy třetího celku 1.A třídy, skupiny A odešli do Rakouska kreativní záložník Lukáš Martínek a důrazný obránce Ondřej Václavek, v klubu 1.SK Prostějov bude na jaře hostovat brankář Jakub Klimeš. Do A týmu FK Blansko pak má namířeno ofenzivní štírek Jan Koudelka. V kolonce příchodů figuruje jméno bývalého záložníka FK Blansko Kamila Janíčka, který do Boskovic míří z Bořitova. Pokračovat v Boskovicích by pak i nadále měl defenzivní univerzál Antonín Kolář, který zde hostuje z našeho klubu. Trenérské duo Lukáš Martínek - Jan Havlíček může pro jaro počítat i se službami nejlepšího střelce mužstva, jímž je s 15 brankami kmenový hráč Bohemians 1905 Martin Fadrný.

Utkání FC Boskovice A - FK Blansko starší dorost se hraje dnes od 17:30 na umělé trávě v boskovické Červené zahradě.