1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
Do haly v Žabčicích se hráči OFS Blansko přijeli poprat o postup do krajského finále DANONE CUP a o Pohár Regionsportu.
Soupeři byly mužstva OFS Brna venkova a OFS Břeclavi. I přes velikou marodku a absenci kvalitních hráčů z FK (r. 97: Hemzal, Loula, Vintr, Zemach, Maňoušek, a r. 98: Študent, Závodný) hráči Blanska dosti přesvědčivě postoupili, a to po předehrávce venkovních zápasů v Boskovicích z prvního místa.

Výsledky (ročník 97):
OFS Blansko - Brno-venkov 7:0
OFS Blansko - Břeclav 7:2

Výsledky (ročník 98):
OFS Blansko - Brno-venkov 4:0
OFS Blansko - Břeclav 2:3

Do týmu mladších byli povoláni talentovaní přípravkáři Chroust (r. 99), Feik (99) a nejmladší Prudil (2000), který předvedl, že se nebojí o dva roky starších soupeřů! Dokonce se mu podařilo dáti nejvíce branek a tak se stal nejlepším střelcem mladších kadetů.

Mladší ročník 98 za FK reprezentovali: Blažek F., Zmeko D., Sedlák, Chroust, Feik a Prudil
Trenér: Jiří Vorlický

Starší ročník 97 za FK reprezentovali: Souček P., Zmeko O., Šíbl, Kohút, Blažek F. a Matuška Jan (trénující již v Blansku)
Trenér: Michal Šenkeřík

Pavel Souček se stal nejlepším střelcem (7 branek) a podle mne byl nejlepším hráčem celého dne. Potěšující byla v závěru vyhlášení slova pořadatelů: "Tak nám zase přijelo Blansko ukázat jak se hraje fotbal!" Kluci jen tak dál. Na jaře vás čekají boje o postup do celostátního finále.