1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B L A N S K O - Po třítýdenní pauze se včera sešli fotbalisté FK APOS Blansko. Trenér Petr Vašíček společně s asistentem Tomášem Šenkem přivítal na úvodním tréninku 15 hráčů.
Kádr přitom zdaleka pohromadě nebyl. Z hráčů, kteří na jaře nastupovali za první mužstvo byli přítomni tito: Aleš Slanina, Karel Švancara, Michal Hájek, Petr Šíp, Tomáš Kleveta, Kamil Janíček, Zdeněk Traxl, David Bednář, Radim Farník a Jan Nečas. K nim se připojili na jaře ještě dorostenci, kteří přechází do mužské kategorie. Jsou to: Martin Palatka, Michal Rybář, Ondřej Kuda, Jan Matuška a Tomáš Antal.

Vzhledem k probíhajícím pracem na stadionu Na Údolní odjeli trenéři i hráči po úvodním proslovu předsedy do areálu baseballového hřiště na Jahodovém poli. Na tréninkové ploše byl nejdříve na programu fotbálek, poté následoval výběh do Dolní Lhoty a ve třetí části tréninku průpravná cvičení zaměřená na sílu a koordinaci pohybů.

V současné době vedení klubu o příchodech a odchodech stále jedná. Do jaké míry se kádr změní ukáží nejbližší dny. Jak již bylo zmíněno blanenští fotbalisté letos po roční přestávce zasáhnou do poháru ČMFS. Los nám přisoudil MSK Břeclav, se kterou jsme sváděli boje v MSFL. Vedení klubu se dohodlo se zástupci Šošůvky, že toto utkání prvního kola odehraje na místním stadionu, který se může pochlubit vynikající kvalitou trávníku. Zároveň se dá očekávat i velmi slušná návštěva. „Jsme velmi rádi, že nám vedení Šošůvky vyšlo vstříc. Věříme, že pro místní diváky to bude příjemné zpestření a přijdou podpořit naše mužstvo v hojném počtu,“ dodává předseda klubu Alois Ťoupek. K prvnímu přípravnému utkání odcestují naši fotbalisté tuto sobotu do Rousínova, kde poměří síly s tamním týmem.


Přípravná utkání fotbalistů FK APOS Blansko:

sobota 11. 7. v 17:00
TJ Framoz Rousínov - FK APOS Blansko

středa 15. 7. v 18:00
SK Líšeň - FK APOS Blansko
(hřiště v Podolí)

sobota 18. 7. v 11:00
FK APOS Blansko - FC Tescoma Zlín B
(hřiště ve Vilémovicích)

sobota 25. 7. v 17:00
FK APOS Blansko - MSK Břeclav
(1. kolo poháru ČMFS, hřiště v Šošůvce)

sobota 1. 8. v 16:30
FC Dosta Bystrc - FK APOS Blansko