1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B o s k o v i c e / B l a n s k o - Potřetí v řadě se titulem Fotbalista roku okresu Blansko může pyšnit hráč našeho klubu. Po dvou předchozích prvenstvích Jana Trtílka v této anketě OFS Blansko se jejím vítězem za uplynulý rok 2014 stal brankář A týmu David Juran.
Slavnostní vyhlášení proběhlo v pátek 23. ledna v zámeckém skleníku Boskovice a jeho moderování se stejně jako v loňském roce ujal pan Oldřich Kovář. Anketa, které se zúčastnilo 17 okresních klubů, probíhala tentokrát jednokolově. Poté členové VV OFS Blansko vybrali dle nominací klubů jedenáctku okresu a vítěze jednotlivých kategorií. Kulturní program obohatilo vystoupení skupiny RockFor Blansko a tanečnic Tancini Club Boskovice. Ocenění předávaly osobnosti z politického a sportovního, především pak fotbalového prostředí.

FK Blansko mělo své zastoupení ve čtyřech kategoriích - muži, dorost, žáci a přípravka. V kategorii nejlepší žák zvítězil současný člen kádru trenéra Michala Šenkeříka Radim Ševčík. Kategorii dorost pak ovládl Radek Kerpt, který letos absolvuje zimní přípravu s A týmem. V hlavní kategorii se na 5. místě umístil obránce A týmu David Müller. Pomyslné žezlo od vítěze předchozích dvou ročníků Jana Trtílka převzal David Juran. Ten se po Radimu Polákovi stal teprve druhým brankářem, který se může tímto oceněním v rámci okresu Blansko pyšnit. Všem oceněným hráčům gratulujeme a přejeme jim, ať je pro ně rok 2015 minimálně tak úspěšný jako ten uplynulý. Pořadatelům akce patří velké poděkování ze její organizaci.

Výsledky ankety fotbalista OFS Blansko 2014

Kategorie muži:
1. David Juran (FK Blansko)
2. Martin Fadrný (FC Boskovice)
3. Martin Sehnal (SK Olympia Ráječko)
4. Antonín Preč (FK Kunštát)
5. David Müller (FK Blansko)
6. Jakub Tenora (SK Olympia Ráječko)
7. Jan Matuška st. (Sokol Rudice)
8. Miroslav Jelínek (TJ Sokol Bořitov)
9. Marek Pernica (TJ Vilémovice)
10. Jan Gromský (SK Jedovnice)
11. Ondřej Václavek (FC Boskovice)

Kategorie ženy:
Romana Čtvrtníčková (TJ Rakovec Kotvrdovice)

Kategorie dorost:
Radek Keprt (FK Blansko)

Kategorie žáci:
Radim Ševčík (FK Blansko)

Kategorie přípravky:
František Čejka (FC Boskovice)

Kategorie trenér:
Antonín Mazal (TJ Sokol Černá Hora)

Kategorie rozhodčí:
Jakub Hlubinka (Suchý)

Síň slávy:
Jiří Opletal st. in memoriam (Jedovnice)

Ceny předávali:
Jiří Crha (místostarosta Blanska a předseda FK Blansko), Jaroslav Grégr (předseda TJ Vilémovice), František Chabiča (rozhodčí, člen komise rozhodčích JmKFS), Jaromír Janíček (člen VV OFS Blansko, předseda TJ Sokol Rudice), Karel Jarůšek (fotbalová legenda, člen VV FK Blansko), Antonín Kadlec (předseda OFS Svitavy), František Komňacký (bývalý ligový trenér Drnovic, Synotu, Baníku Ostrava, Jablonce a Jihlavy), Vladimír Kristýn (předseda OFS Blansko, člen VV JmKFS, předseda ASK Lipůvka), Petr Malach (místostarosta Boskovic), Josef Mazura (mistr ligy 1978, trenér SK Líšeň), Hana Nedomová (starostka Boskovic), Ivo Polák (starosta Blanska), Vít Rajtšlégr (starosta Ráječka), Petr Švancara (bývalý ligový hráč Brna, Slavie, Žižkova a Slovácka), Lubomír Toufar (poslanec), Josef Vrba (předseda ASK Blansko).

Reportáž

http://mysticsmile.rajce.idnes.cz/...

Fotogalerie

http://www.fkblansko.cz/fotogalerie...