1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B r n o / B l a n s k o - Jihomoravský krajský fotbalový svaz pořádá premiérový KEMP talentované mládeže. Na dvoudenní soustředění do Brna jsou pozváni hráči ročníku narození 2004, z klubů, které nejsou zařazeny mezi Sportovní střediska mládeže. Zúčastní se ho také tři hráči FK Blansko - Tomáš Farník, Ondřej Farník a Dominik Zouhar.
Tréninkové jednotky jsou přístupné pro veřejnost! Využijte možnosti a přijďte se podívat, případně podiskutovat s profesionálními trenéry.

Tréninkové jednotky budou probíhat na vedlejších hřištích na Srbské v Brně, v jednání je i jeden trénink na hlavním stadionu Zbrojovky Brno. Její hráči některé tréninky "okoření" svou účastí.

Vedoucím realizačního týmu bude profesionální trenér mládeže JmKFS Stanislav Schwarz, trenérský štáb tvoří Valdemar Horváth, Vladimír Chaloupka, Luděk Zlámal a Petr Soustružník.

KEMP talentované mládeže

Termín: pondělí 12. října a úterý 13. října
Sraz: pondělí 12. října v 9:30
Místo srazu: A-SPORT HOTEL, Vodova 108, 61200 Brno
Místo tréninků: tréninková hřiště, Srbská, Brno
Čas tréninků: pondělí 12. října 10:30 - 12:00, 15:00 - 16:30; úterý 13. října 10:00 - 11:30, 15:00 - 16:30

Nominace
Gamba Danie - brankář, Nebeský Jan, Zlatníček Matěj (Svratka Brno), Enžl Vojtěch, Pavlík David, Střížová Sabina (ČAFC Židenice), Jonáš Kryštof (Suchohrdly), Hýbler Šimon (Dobšice), Veselý Dalibor - brankář, Strnad Damián (Kahan), Dřevěný Vojtěch, Dřevěný Jakub (Tišnov), Opluštil Libor, Marek Leoš, Čejka František (FC Boskovice), Čičmanský Dominik, Part Vojtěch (Modřice), Kožnar Martin, Nováková Petra (Ivančice), Malý Kryštof, Zemánek Lukáš (Vojkovice), Zouhar Dominik, Farník Tomáš, Farník Ondřej (FK Blansko), Vybíral Stanislav (Mor.Krumlov)
Trenéři: Stanislav Schwarz, Valdemar Horváth, Vladimír Chaloupka, Luděk Zlámal, Petr Soustružník