1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Kvapíkové tempo nabrala v těchto dnech divize D. Ve středečním dohrávaném utkání 17. kola přivítají fotbalisté FK APOS Blansko Na Údolní tým FC Viktoria Otrokovice.
Blanenští v nedělním utkání podlehli na hřišti v Kunovicích B týmu Slovácka vysoko 1:5. Další zápas v rychlém sledu by mohl svěřencům trenéra Šindelky pomoci si napravit reputaci a opět se naladit na vítěznou vlnu. „Každá porážka samozřejmě mrzí a štve nás. Bohužel jsme se tentokrát neprezentovali příliš podařeným výkonem. Dělali jsme naivní chyby v obraně, které soupeř bez milosti trestal. Vše jsme si vyříkali a soustředíme se na další důležité zápasy,“ pravil po úterním tréninku trenér Šindelka.

V nedělním zápase se navíc zranil levý obránce Petr Šíp, který jako jediný v sezóně zasáhl do 21 zápasů. „Bohužel Petr měl po souboji s protihráčem tržnou ránu na kotníku, kterou zpravilo šití. Určitě ho nebudeme moci využít ani v sobotu proti Rosicím. V hlavě mám více variant, jak Petra nahradit. Blíže specifikovat bych je ale nechtěl,“ zůstal tajemný blanenský kouč.

Otrokovice v minulém kole rozstříleli Konici v poměru 6:3 a poslaly do Blanska důrazné varování. „Určitě tento výsledek byl hodně překvapující. Na druhou stranu jsem Konici viděl hrát a v obraně se jim příliš nevedlo. Věřím, že takovou kanonádu už Otrokovice opakovat nebudou. My se musíme vrátit k poctivé hře dozadu, jen tak můžeme uspět,“ doplňuje Roman Šindelka.

Tabulka divize D je od 4. do 11. místa neuvěřitelně vyrovnaná. Oba soupeře dělí čtyři místa, ale pouhý jeden bod. Nejbližší zápasy budou pro Blansko nesmírně důležité. „Následující tři zápasy hodně napoví o tom, zda se nám podaří splnit cíl, který máme. Chtěl bych touto cestou pozvat diváky, aby nás přišli podpořit. I když počasí nebude ve středu nic moc, věřím, že je potěšíme ziskem tří bodů. Uděláme pro to maximum,“ dodal na závěr bojově naladěný trenér FK APOS.

Podaří se Blanenským vylepšit defenzívu a zastavit rozjetý útok Otrokovic, nebo budou pokračovat střelecký hody hostů? Nejen na tyto otázky vám odpoví středeční zápas FK APOS Blansko - FC Viktoria Otrokovice, který začíná na stadionu Na Údolní v 17:00 a bude z něj opět zajištěn také online přenos.

http://www.onlajny.cz/detail.php?id=6177&hra=fotbal

Jak to bylo na podzim:
2. kolo divize D (15. 8. 2009)
FC Viktoria Otrokovice - FK APOS Blansko 3:0 (1:0)
Branky: 41. Fiala, 81. Šuranský, 89. Vaculík
ŽK: 0 - Janíček, Novotný
Diváků: 190
Rozhodčí: Šumšal - Miko, Stodůlka

FC Viktoria Otrokovice: Kašík - Vavruša, Kraváček (C) (73. Šuranský), Gerych - Novák (75. Juráň) - Mařák, Maschtovský, Hrnčiřík, Dujka - Vaculík, Fiala (63. Zálešák)
Trenér: Jaroslav Matějíček

FK APOS Blansko: Slanina - Pokorný, Němec (C), Novotný, Šíp (74. Dvořáček) - Bubeníček, Janíček (68. Španěl), Farník (58. Hájek), Bednář - Traxl, Sehnal
Trenér: Zbyněk Zbořil