1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
Po utkání s rezervou Olomouce přichází další rozhovor. Výkon fotbalistů Blanska shrnul obránce Lamine Fall, který hrál od první minuty až do samotného závěru. Jak viděl porážku z venkovního prostředí?

„Řekl bych, že jsme odehráli dobrý první poločas. Škoda druhé půle, kdy jsme byli pod tlakem a nezachytili jsme hru soupeře. Jinak bychom s nimi neměli problém,“ usuzuje Lamine Fall. Zatímco úvodních pětačtyřicet minut skončilo 0:0, v následující části hry se Sigma trefila hned třikrát.

„Škoda, že se nám nepovedlo dát gól. To by nám hodně pomohlo,“ uvědomuje si blanenský bek. Situaci ale neměli hosté vůbec snadnou. „Je těžké hrát proti větru. Olomouc navíc hrála na rychlé protiútoky, což nám dělalo potíže,“ popisuje Fall.

Celkově se však Blansko nachází na solidní páté příčce MSFL. Souboj o nejvyšší pozice tak stále není vůbec ztracen. „Výkony našeho týmu? Vždy se dá něco zlepšit. Byl bych rád, kdybychom v soutěži měli nejméně inkasovaných gólů,“ říká obránce.

Celkově se mu ale Blansko velmi líbí. „Jsem tady spokojený. Tým je pracovitý a zasloužíme si být na čele tabulky,“ doplňuje na konec Fall.

Autor: Fanklub FK Blansko