1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Nečekanou posilu přivítali krátce před startem nového ročníku divize fotbalisté FK APOS Blansko. Po půl roce se domů vrací záložník David Bednář, který jaro strávil v třetiligové Líšni.
Kreativní záložník, který v létě koketoval s trenérem Uličným ohledně možného působení v 1. HFK Olomouc se až do minulého víkendu v Líšni připravoval a dokonce za ni odehrál také generálku před startem MSFL proti Spartě Brno.

Vedení Líšně a Blanska se však nedohodlo na formě dalšího působení Bednáře v týmu brněnského předměstí. „Preferovali jsme půlroční hostování, zatímco Líšeň chtěla Davida na přestup. Transakce ztroskotala také na odlišných finančních představách obou stran. Pak už věci nabraly rychlý spád. S Davidem jsme se domluvili rychle,“ odtajnil hlavní příčiny návratu Bednáře trenér a zároveň místopředseda klubu Roman Šindelka.

Blanenští fanoušci tak mají o jeden důvod víc zavítat na zahajovací utkání nového ročníku divize FK APOS Blansko - FC Velké Meziříčí, které se hraje tuto sobotu od 16:30 na stadionu Na Údolní.