1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B r n o - Mladší žáci FK APOS Blansko se v sobotu zúčastnili halového turnaje, který pořádala Svratka Brno. Utkání se hrála v hale VUT.
Musíme pochválit pořadatele, protože zápasy šli rychle za sebou a byli jen minimální prostoje. Kluci hráli nad naše očekávání, nechyběla bojovnost, obětavost a chuť střílet branky. I když na začátku jsme měli dva lehčí soupeře, Svratku a rakouskou Pyhru, tak i pak s těžšími soupeři jsme drželi krok a zápasy s Českou Třebovou, Žďárem a Mikulovem byly velmi vyrovnané. Hlavně s Mikulovem jsme utekli hrobníkovi s lopaty, kdy ještě 45s před koncem jsme prohrávali 0:1, ale nakonec jsme skóre otočili na 2:1 a postoupili do skupiny o 1. - 6. místo.

Tam jsme prohráli dobře rozehrané utkání s Kroměříží (vítěz turnaje), vyhráli s Prostějovem a remizovali s Břeclaví, to nám vyneslo krásné třetí místo v turnaji. Všechny kluky musíme pochválit ale hlavní osou mužstva a ti kteří dokázali misku vah v rozhodujících chvílích dostat na naši stranu, byli brankář Tomáš Holík, obránce Dominik Študent a útočník Dominik Zmeko.

Sestava: Holík T. - Študent D., Feik T., Šustr D., Kala J. - Zmeko D., Přikryl M., Sedlák J., Moravec R., Kadlec M. Gregor T.
Trenéři: Jan Matuška, Luboš Šustr

Zápasy ve skupině:
FK - Svratka 5:0
FK - Pyhra 6:0
FK - Č.Třebová 2:2
FK - Žďár n Sázavou 1:2
FK - Mikulov 2:1

Zápasy o 1. - 6. místo:
FK - Kroměříž 1:3
FK - Prostějov 3:1
FK - Břeclav 1:1