1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Druhé utkání na zimním turnaji v Líšni odehrají fotbalisté FK APOS Blansko tuto sobotu. Od 13 hodin se střetnou se 14. celkem divize Spartou Brno, kterou vede bývalý hráč ČKD Blansko Milan Zika.
Také v tomto týdnu pokračovali svěřenci Tomáše Šenka v nabírání fyzické kondice. „Využili jsme dobře připraveného vedlejšího hřiště na Údolní. Podmínky pro trénování máme zatím dobré,“ pochvaluje si blanenský trenér. Ten bude proti Spartě znovu zkoušet čtyřlístek Oulehla, Doležel, Kuda a Poprik. Šanci znovu dostane také Jelínek, J. Cupal či Matuška. Chybět bude naopak trio zkušených hráčů Farník, Bubeníček a Zich.

Druhý zápas v rámci Artézia Cupu čeká také starší dorostenci. Jejich soupeřem bude vedoucí celek 1.B třídy, skupiny B Pardubického kraje Sokol Březová nad Svitavou. Utkání se hraje v neděli od 14:00.

Víkendové zápasy týmů FK APOS Blansko:
sobota 29. ledna, 13:00
2. kolo zimního turnaje v Líšni (UT Líšeň)
FC Sparta Brno - FK APOS Blansko

neděle 30. ledna, 14:00
2. kolo Artézia Cupu (UT Boskovice)
Sokol Březová nad Svitavou - FK APOS Blansko B