1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Sobotní výhrou 4:1 (1:1) nad Kuřimí si starší dorostenci zajistili postup do moravské divize.
Předvedená hra hlavně ve druhém poločase nabídla divákům zajímavé fotbalové momentky, okořeněné krásnými góly našeho nejlepšího hráče Jana Trtílka (21 gólů v sezoně), které byly oceněny bouřlivým potleskem všech diváků. Bojovnost a nasazení dorostenců by mohla být příkladem i pro jiné hráče.

Do konce soutěže zbývají dvě kola a naši borci mají již 6 bodový náskok před druhým v pořadí hráči RSM Hodonína B. Dle vzájemných zápasů s tímto soupeřem již nemůžeme být dostiženi. Tento úspěch se velkou zásluhou hlavního trenéra starších dorostenců pana Jiřího Pokoje a jeho asistenta pana Stanislava Skalického, kteří dokázali připravit naše kluky zodpovědně na každý mistrovský zápas, vytvořit správnou partu dospívajících mladých mužů s vysokou morálkou zodpovědnosti. Lze konstatovat "Když se chce a je zájem, tak můžeme být na sebe hrdí."

Tento úspěch patří k dalším úspěchům fotbalového oddílu FK APOS Blansko v jeho novodobé historii. Malou kaňkou na sportovním úspěchu dorostenců, je menší zájem ze strany vrcholového vedení mateřského fotbalového klubu. Prezident pan Babák, bohužel nepřišel naše dorostence pozdravit a povzbudit ani na jedno mistrovské utkání.

Touto tiskovou zprávou bychom chtěli pozvat všechny příznivce blanenské kopané včetně pana prezidenta na poslední domácí utkání našich úspěšných starších dorostenců. Hraje je se již v sobotu 11. 6. 2011 v 10:00 hodin na ulici Mlýnská, když náš host bude z Břeclavi. Po mistrovském utkání proběhnou sportovní oslavy zaslouženého postupu do vyšší soutěže.

Pokud se využije sportovního potenciálu naší dospívající mládeže, můžeme se do budoucna těšit na zajímavý a atraktivní fotbal na blanenských stadionech.