1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o – Tradiční fotbalový Memoriál Miroslava Krabičky měl letos zahraničního vítěze. Mladší žáci z polské Legnice si odvezli pohár po výhře nad domácími fotbalisty 4:2 ve finále, když ve skupině spolu oba soupeři remizovali.
Osmadvacátý ročník měl letos nečekaně slabou účast, tradiční týmy se z Blanska odhlásily či měly jiný program. Na čtveřici oba finalisty doplnilo Ráječko a Lipůvka. Nejlepším střelcem turnaje byl s osmi góly blanenský Filip Blažek.

Místopředseda FK APOS Blansko Břetislav Strážnický byl přes druhé místo se výkonem týmu spokojen. „Myslím, že o budoucnost se blanenský fotbal bát nemusí,velké talenty máme ve všech mládežnických mužstvech. Vítězství dorostenců v divizi je výsledkem dlouhodobé koncepční práce našich trenérů, kterým touto cestou děkuji,“ uvedl.