1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Druhé přátelské utkání v rámci letní přípravy odehrají zítra fotbalisté FK Blansko. Svěřenci trenéra Michala Kuglera se od 13:30 představí v Miroslavi proti domácímu FC.
Blanenští tímto přátelským utkáním završí druhý týden letní přípravy. Také v něm se nejčastěji zaměřovali na fyzickou kondici. „První dva týdny děláme hlavně na objemu. V dalším týdnu už budeme pracovat na rychlostní vytrvalosti. Snažíme se hodně cvičení dělat s míčem,“ poznamenal k náplni tréninků Michal Kugler.

Ten chce v příštím týdnu provést redukci kádru. „Zatím s námi trénují všichni hráči, kteří mají zájem se do kádru A týmu probojovat. O některých mám už jasno. Po zápase v Miroslavi chci hráče před zúžením kádru vidět ještě na dvou tréninkových jednotách,“ říká blanenský trenér.

V prvním přípravném utkání se Blanenským podařilo porazit divizní Vyškov 3:2. „Pokud bychom Vyškov porazili v říjnu v soutěžním utkání, tak bylo to bylo perfektní. Byl to ale první přípravný zápas a tím mé hodnocení začíná i končí. Teď nás čeká Miroslav, což nebude vůbec jednoduchý zápas. Na jaře se jim podařilo bez problémů zachránit 1.A třídu. V únoru jsme proti nim hráli přátelský zápas a jejich herní projev se mi líbil, navíc byli velmi dobře fyzicky připraveni,“ řekl na adresu nejbližšího soupeře trenér Kugler.

FC Miroslav skončil v loňském ročníku 1.A třídy, skupiny A na 7. místě se ziskem 39 bodů a bilancí utkání 13-6-9, skóre 35:31. V jarní tabulce obsadili svěřenci trenéra Čejky 3. místo, když uhráli pouze o dva body méně než postupující Bosonohy.

Zítřejší přípravné utkání FC Miroslav - FK Blansko se hraje od 13:30 na hřišti v Miroslavi.