1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B o s k o v i c e / B l a n s k o - Ve 3. kole Artézia Cupu se starší dorostenci střetli s lídrem 1.A třídy, skupiny A Kunštátem. Svěřenci trenéra Petra Stupky nakonec odešli poraženi po výsledku 2:10. Dvě branky za Kunštát vstřelil Petr Crhák.
3. kolo Artézia Cupu
FK Kunštát - FK Blansko st. dorost 10:2 (6:2)
Branky:
Haničinec 4, Adámek 3, Crhák 2, Boček - Šafařík, Keprt
Sestava: Němec - Šebela (55. Machorek), Brichta (25. Blažek), Vágner, Buchta - Zouhar, Horáček, Souček - Šafařík, Bawihung, Keprt
Náhradníci: Machorek, Blažek, Vrbecký
Trenér: Petr Stupka

Komentář trenéra Petra Stupky:
Začátek nám vyšel. Soupeř měl problém s našim presinkem, hra byla vyrovnaná, bohužel nás stále srážejí taktické chyby.

V 5. min. jsme soupeři lehce odevzdali míč, což nezůstalo bez trestu - 0:1. Kluci zabrali a po pěkném uvolnění Horáčka zakončil Šafařík v 10. min. svůj brejk přesně - 1:1. Poté jsme ještě dokázali dát v 15. min. branku, když si na kolmou přihrávku od P. Součka naběhl Šafařík, přihrávkou pod sebe našel Dana Keprta a ten rozvlnil síť - 2:1.

Pak ale začala naše koncentrace váznout. Navíc musel pro svalové zranění vystřídat stoper Brichta, což naši hru citelně poznamenalo. Nejprve jsme špatně odkopli míč, který se od soupeřova hráče odrazil do branky. Pak se naše obrana začala netakticky vysouvat až na půlku hřiště a soupeř trestal. Do poločasu jsme prohrávali 2:6.

Po přestávce jsme nezačali o nic lépe a skóre narůstalo. Zkušenější protivník nás předčil hlavně díky důrazu v pokutovém území. I díky zraněním jsme na něho neměli.

Další výsledky 3. kola Artézia Cupu:

Rájec - Bořitov 4:4 (1:2)
Branky: Tajnai, Klicpera, Sedlák, Hejč - J. Fojt, L. Fojt, Kolář, K. Janíček

Moravská Třebová - Kuřim 0:3 (0:1)
Branky: Kuldan, Bílý, Vavřík

FC Boskovice - FK Blansko B 2:2 (1:2)
Branky: Stara, J. Janíček - Matuška, Jarůšek