1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B o s k o v i c e / B l a n s k o - Ve 5. kole Artézia Cupu se starší dorostenci střetli se třetím celkem 1.A třídy, skupiny A Bořitovem. Svěřencům trenéra Petra Stupky se podařilo získat první bod do tabulky turnaje, když v tomto zápase uhráli remízu 2:2
5. kolo Artézia Cupu
FK Blansko st. dorost - Sokol Bořitov 2:2 (0:0)
Branky:
Keprt, M. Zouhar - Čech, L. Richtr
Sestava: Němec - Šebela, Daněk, Vágner, Buchta - Zouhar, Brichta, Keprt - Šafařík, Semchuk, Bawihung
Trenér: Petr Stupka

Komentář trenéra Petra Stupky:
Bohužel k zápasu jsme nastoupili jen v jedenácti lidech, ale musím chlapce pochválit. Doplnění o mladšího dorostence Yurie Semchuka jsme se se zkušeným soupeřem v prvním poločase statečně rvali. Bořitovští si vypracovali několik šancí které ale neproměnili.

My jsme branku soupeře ohrozili pouze třikrát a navíc střelami z uctivé vzdálenosti.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s větší chutí a přicházeli rohy i šance. Bohužel jsme doplatily na menší důraz v našem vápně a inkasovali v 55. min. jako první.

Poté jsme se snažili vyrovnat a první větší šanci zazdil Keprt, když nadějný brejk zakončil slabou střelou v pádu. Naštěstí druhou šanci už v 63. min. stejný hráč ustál a přízemní střelou k tyči vyrovnal - 1:1.

V dalším průběhu se šance střídali na obou stranách. Soupeř jednu z nich proměnil, když bořitovský útočník využil svých kilogramů, překonal naší obranu a v 75. min. zajistil soupeři opětovné vedení.

Nám se tentokrát podařilo vyrovnat po trestném kopu aktivního Dana Keprta, který dorazil Michal Zouhar.

Za bojovnost a nasazení jsme si konečně úspěch zasloužily. Mrzet nás může zbytečně prohraný zápas s Moravskou Třebovou. Věřím, že naše výkony budou mít nadále stoupající tendenci a příští utkání již odehrajeme v kompletní sestavě.

Další výsledky 5. kola Artézia Cupu:

FK Blansko B - Moravská Třebová 1:7 (0:3)
Branky: Hanskut - David 3, Matějíček 2, Švanda, O. Jelínek

FC Boskovice - FK Kunštát 4:3 (2:2)

FC Kuřim - MKZ Rájec-Jestřebí odloženo