1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

21. kolo , 9. dubna 2016, FC Viktoria Otrokovice - FK Blansko

FC Viktoria Otrokovice

0:4

FK Blansko

Poločas: 0:2
Branky: 28., 35., 46. a 78. Prudil
ŽK: 33. Hasslöcher Elias - nikdo
Diváků: 20
Rozhodčí: Ambroz - Zaoral, Kubíček

Sestavy

Hrnčiřík - Hába (C), Dočkal, Palička, Tichý (41. Daniel), Blanař, Šustek, Hasslöcher Elias, Karlík, Beneš, Švach
Náhradníci: Sárkány, Šimara, Daniel, Hrdlička
Trenér: Lubomír Horňáček
Asistent: Petr Štěpaník
Vedoucí týmu: Stanislav Javořík

Veselý - Pačovský, Gregor, Feik (C), Němec, Mlčoušek (70. Doležel), R. Souček, D. Šmerda, Ševčík (56. Sehnal), Prudil, Gansukh (75. F. Šenkeřík)
Náhradníci: F. Šenkeřík, Sehnal, Doležel
Trenér: Zdeněk Veselý
Vedoucí týmu: Josef Šmerda

Za vytrvalého deště a na podmáčeném terénu jsme v Otrokovicích nastoupili k dalšímu zápasu s mužstvem ze spodní poloviny tabulky.

Úvod utkání jsme doslova prospali a soupeř nás za to mohl potrestat. Už ve 2. minutě si na přihrávku napříč naším pokutovým územím naběhl na zadní tyč hostující hráč, Veselý však včasným vyběhnutím jeho šanci zmařil. Do ještě větší šanci se domácí dostali v 6. minutě, když jejich útočník šel sám na Veselého. Ten však jeho pokus vyrazil do boku a naši dobíhající obránci míč odklidili do bezpečí.

Poté se hra vyrovnala a hrálo se bez šancí, převážně mezi oběma šestnáctkami. V 28. minutě jsme zahrávali jeden z dalších rohových kopů, přetažený míč vrátil zpět k brance Souček, v krkolomné pozici ho lehce hlavou tečoval ještě Prudil a míč, k překvapení všech, skončil v síti domácí branky 0:1. V 35. minutě vyvezl míč na pravé straně Pačovský a posunul jej do křídla Gansukhovi. Ten míč zatáhl a přihrál do pokutového území Prudilovi, který se jednoduše zbavil bránícího hráče a střelou k tyči zvýšil na 0:2.

Ve druhé poločase už jsme kontrolovali hru, soupeře jsme do žádné šance nepustili a sami jsme přidali ještě dvě branky. Nejprve ve 46. minutě prošel po pravém křídle Prudil a našel přihrávkou v pokutovém území zcela volného Ševčíka, jeho střelu domácí brankář vyrazil, naštěstí pro nás přímo k dobíhajícímu Prudilovi, který prostřelil několik hráčů stojících v brance domácích - 0:3.

Pak se ve velké šanci objevil Sehnal, který po pěkné přihrávce Němce hlavičkoval zcela sám, jeho pokus však byl nepřesný. Skóre utkání uzavřel v 78. minutě opět Prudil, když po ukázkovém centru Součka zavěsil z voleje míč do šibenice domácí branky - 0:4.