1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
Varnsdorf - Nepříjemný soupeř čekal ve čtvrtém kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na svěřence Oldřicha Machaly. Blansko zajíždělo do dalekého Varnsdorfu, kde se od 35. minuty ujalo, zásluhou Kanii, vedení. To vydrželo do 69. minuty, kdy proměnil penaltu domácí Ondráček a dal skóre konečnou podobu 1:1.

4. kolo , 20. září 2020, FK Varnsdorf - FK Blansko

FK Varnsdorf

1:1

0:1

FK Blansko

Góly:69. Ondráček (pen.) – 35. Kania . Žluté karty: 81. Daniel Novák (Varnsdorf) – 17. J. Šašinka, 48. Klusák, 63. Kopičár, 71. R. Buchta (všichni Blansko). Rozhodčí: Machač – Kubr, Melichar. Diváci: 524.

Sestavy

A. Richter – Lehoczki, Zbrožek, Hasil, Heppner – Bláha (37. M. Kubista), Kocourek – Rudnytskyy (C) (57. Breda), Ondráček, Schön (72. Šimon) – M. Richter (57. Daniel Novák).

Halouska – Ilko, Štrbák (C), Buchta, Klusák – Kania, Lahodný, Kopičár, Žák (88. Helebrand) – Vasiljev (82. Harba) – J. Šašinka (79. Holek).

Blansko do utkání ve Varnsdorfu vstoupilo aktivně a jasně dávalo najevo, že nepřijelo do Varnsdorfu bránit. To mohl potvrdit už v sedmé minutě aktivní Klusák, ale jeho rána byla brankářem domácích sražena na břevno. Blanenští byli v první půli dlouho aktivnější než domácí celek a vytvářelo si šance. Do jedné takové se dostal Jakub Šašinka, ale svým pokusem pouze rozezvučel břevno. Mrzet jej to však nemuselo. O pár okamžiků později totiž Blansko kopalo rohový kop a odražený míč si neomylně našel Lukáš Kania a přesnou ranou otevřel skóre.

V nastavení první půle ještě mohl navýšit vedení Blanska Šašinka, ale neprotlačil se přes obránce k zakončení. Poločas tak skončil těsným vedení Blanska.

Druhá půle začala větší aktivitou domácích, kteří se snažili se zápasem něco udělat, ale pozorná obrana Blanska je držela na uzdě. Zásadní událost zápasu přišla v 68. minutě, kdy jeden z hostujících hráčů zahrál ve vápně rukou a sudí Machač ukázal na penaltový puntík. K pokutovému kopu se postavil Ondráček a srovnal stav duelu. V závěru duelu se ještě Blansko snažilo o změnu skóre, ale vstřelit branku se hostujícímu týmu nepodařilo. Oba týmy se tak rozcházejí smírně 1:1.